Smart koppling: Exsitec Power BI med Fortnox

Exsitec Power BI med Fortnox icon

Exsitec Power BI med Fortnox

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Enkla och intuitiva rapporter i Power BI

Håll koll på din verksamhet med ett brett utbud av rapporter. Rapporterna är interaktiva, med möjlighet att gräva ned till transaktionsnivå och har många filtreringsalternativ.

Exsitec Power BI är en molnbaserad integrationsplattform som enkelt kopplas direkt till din Fortnox för att hämta data. Lösningen visualiserar dina Fortnox-data i enkla och intuitiva rapporter och instrumentpaneler i Power BI. Med Exsitec Power BI kan du enkelt dela dina Power BI-rapporter och instrumentpaneler över organisationen. Få insikt och kontroll över dina data och din verksamhet! Exsitec Power BI med Fortnox är den ideala lösningen för dig som vill ha en enkel, snygg och säker molnbaserad lösning för publicering och delning av instrumentpaneler.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Lösningen kopplar enkelt upp sig mot dina klienter i Fortnox och kan hämta färsk data när du själv önskar det.

Läs mer på Exsitec AS's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.