HR & Personal

Smart koppling: Flex HRM

Flex HRM icon

Flex HRM

Flex HRM main image

Flex HRM är en av få lösningar på marknaden med hela företagets personaladministration i ett gränssnitt och en databas. Du slipper tidsödande dubbelarbete och filöverföringar. Flera system i ett för en enklare och effektivare arbetsdag, helt enkelt!

About Flex HRM

Från registrering av tider och resor till färdig lönespecifikation – vi har hela flödet. Använd delsystemen var för sig eller som en fullständig lösning – Flex HRM växer med ditt företag. Självklart även med en användarvänlig mobilapp där du och dina kollegor har hela personaladministrationen i fickan.

Flex HRM har stöd för:

  • Bemanning/schemaläggning på valfri kontering

  • Tid- och projektrapportering i dator, surfplatta, mobil eller stämplingsterminal

  • Reseräkningar, utlägg och digital körjournal

  • HR-data och HR-processer

  • Lönehantering

  • Dashboard för nyckeltal

  • Rapportgenerator

This is how the connection with Fortnox works

Som medarbetare skapar du dina bokförings- och faktureringstransaktioner i tidsystemet Flex HRM Time respektive reseräkningssystemet Flex HRM Travel som sedan attesteras. Därefter görs överföringen till Fortnox för vidarefakturering och bokföring i ett smidigt och sömlöst flöde.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.