Kvitto

Smart koppling: Enkla Kvitton

Enkla Kvitton icon

Enkla Kvitton

Enkla Kvitton main image

Det ska vara enkelt att göra rätt. ​Du fotograferar dina kvitton och väljer vilken typ av kostnad det är för företaget. Det är enkelt att komma igång. ​Kvittot konteras och bokförs automatiskt i Fortnox.

About Enkla Kvitton

Du kan själv sätta regelverket för hur olika typer av kostnader ska konteras och vilka olika sätt du gör dina inköp i ditt företag. Momsen räknas ut automatiskt baserat på din kostnadstyp. Du kan själv välja om du vill kontera inköpen på olika balanskonton eller inte för din uppföljnings skull.

Tjänsten stödjer: *Flera olika betalsätt *Kostnadsställen *Kvittorapporter

This is how the connection with Fortnox works

När ett kvitto registreras skickas informationen du matat in över till fortnox färdigkonterat och med bilden bifogad. Har du valt ett kostnadsställe skickas även den konteringen med till Fortnox. Du får vid registrering ett förslag på momsbelopp som du manuellt kan ändra om du vill.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.