Smart koppling: hobiaflow.se

hobiaflow.se icon

hobiaflow.se

5.0(1 st)
0-25 företag använder

hobiaflow.se

hobiaflow.se är ett webbaserat system som hjälper föreningar eller mindre fastighetsbolag med medlemsadministration och debitering av förbrukning till sina kunder eller medlemmar. Kan vara förbrukning av kallvatten, varmvatten, värme eller annat.

I hobiaflow.se kan du sköta om dina medlemmar eller kunder och administrera adresser och ägarbyten. Man kan även skicka ut en slutfaktura till den avflyttande medlemmen.

Systemet hjälper dig med fakturering av medlemsavgifter eller andra avgifter men ni kan även få hjälp med beräkning av förbrukning som ska ut på en faktura som i normala fall är väldigt tidskrävande. I denna modul bygger man fakturamallar med artiklar och kopplar respektive medlem till en lämplig mall.

Mätvärden kan man samla in digitalt med smarta mätare eller med email och unika länkar för medlemsregistrering

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Systemet använder Fortnox för lagring av kunddata och artiklar samt utskick av fakturor vilket gör att vi kan nyttja hela Fortnox finessrikedom i alla steg.

hobiaflow.se skapar fakturor utifrån dynamiska fakturamallar och beräknar fakturornas volym/antal och Fortnox sköter beräkning av fakturans belopp och distribution till kund, och förstås kundreskontran.

Lösningen använder en integrationsmotor för synkronisering av kunder och artiklar samt fakturor och autenticering sker med oauth2.

Läs mer på Hobia Sys AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.