Smart koppling: AB Mowida

AB Mowida icon

AB Mowida

5.0(2 st)
51-100 företag använder

Fastighetssystem från Norrland

Med basen i Umeå och verksamhet i hela Sverige erbjuder vi ett enkelt fastighetssystem som ger dig fullständig kontroll med minimal administration och ansträngning.

Vi sköter hela implementationen (Hemsida, fastighetssystem, ekonomisystem)

Vi på Mowida har sedan starten fokuserat på att arbeta nära våra kunder och låtit kundernas behov genomsyra utvecklingen av plattformen. Vi värdesätter kontakten med våra kunder och är så mycket mer än endast en systemleverantör.

Till våra funktioner hör bland annat:

  • Överblick över fastigheterna och hyresgästerna

  • Enkel hyresavisering

  • Automatisk hyresprickning och smidig bokföring (Koppling mot ekonomisystem och bank) 
- En konstant uppdaterad intresselista

  • Generering och digital signering av hyresavtal

  • Kostnadsfri support i både chatt och telefon

  • Obegränsat antal användare

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Mowida har en en av branschens djupaste integrationer mot Fortnox. Detta innebär att systemen kommunicerar båda vägarna och att all viktig information om kunder, inbetalningar och fakturering finns tillgänglig i båda systemen. Huvudanledningen att koppla ihop systemen är en smidigare process inför hyresavisering och hyresprickning som även underlättar löpande bokföring. Avierna skickas och bokförs med ett klick och hyresprickningen sker automatiskt. Denna process gör att väldigt lite manuell handpåläggning krävs. Om du har flera bolag kommunicerar Mowida automatiskt mot rätt Fortnox konto.

Läs mer på Mowida AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.