Smart koppling: MyClub Bokföring

MyClub Bokföring icon

MyClub Bokföring

3.0(1 st)
0-25 företag använder

Jobba i MyClub - bokför i Fortnox i bakgrunden

Fortsätt arbeta precis som vanligt i MyClub och låt oss ta hand om bokföringen. Ni ställer in era konton, kostnadsställen, verifikationsserier i MyClub och sen bokför vi det ni gör.

MyClub ger er förening möjlighet att få tillgång till en komplett medlemshantering bestående av allt från medlemsregister, en fristående men integrerad hemsida, fakturering till bokföring.

Att flera funktioner ligger samma system gör att ni kan få en röd tråd genom hela er organisation samt att ni undviker dubbelarbete och därmed frigör tid till er kärnverksamhet.

Med integrationen till Fortnox får ni alla transaktioner ni gör i MyClub automatiskt bokförda. Låt en medlem anmäla sig till en aktivitet, betala direkt med Swish och allt blir bokfört på rätt konton.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I MyClub har ni era medlemmar och alla inställningar för vad medlemmar ska betala för medlemsskap och aktiviteter. MyClub fakturerar och prickar av betalningar.

Era medlemmar ser enkelt sina fakturor och planerade aktiviteter och betalar enkelt med Swish, kort, direktbank, bankgiro eller autogiro.

På kansliet arbetar ni med fakturorna i MyClub och gör inställningar för avgifter, konton och kostnadsställen. När dessa inställningar är gjorda skickar MyClub in det som händer på kontonivå till Fortnox.

Läs mer på MyClub AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.