Smart koppling: Planday

Planday icon

Planday

4.2(5 st)
201-500 företag använder

Smartare scheman och personalhantering med Planday

Planday minskar din administration med 80 procent så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Kvalitativ data hjälper dig att ta bättre och smartare beslut för din verksamhet. Allt i en app, tillgängligt online var du än befinner dig.

Planday digitaliserar och optimerar din verksamhet genom smartare schemaläggning, minskad administration och effektiv kommunikation. Appen innehåller funktioner för tidsrapportering, stämpelklocka, schemaplanering, budgethantering och kommunikationsverktyg för dig och din personal. Dessutom kan anställda byta arbetspass med varandra, fylla i när de kan arbeta eller fråga om ledighet. Allt medan du behåller kontroll och översikt av viktiga kontrakt och avtal. Ta också del av avancerade rapporter baserade på kvalitativa data som hjälper dig att fatta bättre och smartare beslut åt din verksamhet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan Planday och Fortnox ger dig möjlighet att synkronisera personaldata för två system - löner och schemaläggning. När du upprättar anställda i Planday upprättas de automatiskt i Fortnox och Planday uppdaterar automatiskt de anställdas lön från Fortnox. Dessutom är det enkelt att exportera löneuppgifter från Planday till Fortnox. Välj bara önskad löneperiod i Planday och med ett par få klick har uppgifterna förts över till Fortnox, helt utan manuell hantering. Du får ett smidigt och säkert system som ger dig kontroll över både lönekostnader och personalinformation.

Läs mer på Planday development account's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.