Smart koppling: Sitesmart integration

Sitesmart integration icon

Sitesmart integration

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Väx med SiteSmart och automatisera mot Fortnox

SiteSmart får din e-handel att växa. Du får alla våra specialister till ditt förfogande och en ny e-handel baserad på e-handelsplattformen SiteSmart. Enkel administration genom dra och släpp ger dig ökade möjligheter till konvertering.

SiteSmart hjälper dig hela vägen och levererar en nyckelfärdig e-handel klar för dig att ta över och administrera. Vi erbjuder även mjukvarufinansiering av hela leveransen vilket gör att din likviditet inte påverkas. Efter ett byte från en "boxad" e-handelsplattform till SiteSmart i kombination med vår kunskap, ökar våra kunder normalt sin försäljning direkt efter lansering. Hittills kan vi notera fantastiska tillväxtresor på mellan +50 till galna +280 procent.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Förenkla produkt och ordersynk mellan SiteSmart och Fortnox Integrationen mellan Fortnox och SiteSmart e-handelsplattform är enkel att installera och du betalar ingen extra månadskostnad. Integrationen automatiserar flöden mellan din e-butik och Fortnox. Appen skicka in order- och kundinformation i realtid samt synkroniserar artikeldata. Allt sker sömlöst så att du kan fokusera på att sälja mer.

  • Automatisk eller manuell överföring av order till Fortnox

  • Automatisk synk av lagersaldo mellan Fortnox och butik

  • Automatisk synk av artikeldata från Fortnox till butik eller vice versa

Läs mer på PrimeQ SiteSmart AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.