Smart koppling: Quickbutik - Fortnox

Quickbutik - Fortnox icon

Quickbutik - Fortnox

3.0(7 st)
101-200 företag använder

Automatisera bokföringen

Synkronisera kunder, beställningar och produkter. Slipp manuellt arbete och få mer tid över med en integration som effektiviserar vardagen.

Slipp manuellt arbete och spara tid. Synkronisera kunder, beställningar och produkter. Slipp manuellt arbete och få mer tid över med en integration som effektiviserar vardagen.

Koppla till kassasystem eller annat - via Fortnox. Med kopplingen till Fortnox kan du använda Fortnox som centralen, som din webbutik är kopplad till och även ditt kassasystem, CRM-system eller annat är.

Helt automatiskt eller egen kontroll. Välj att automatiskt synkronisera butikens data med Fortnox eller avaktivera automatiken och tryck på knappar för att överföra. Enklare blir det inte.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Synkronisera beställningar automatiskt

  • Synkronisera produkter automatiskt till Fortnox

  • Hämta automatiskt produkters lagersaldo från Fortnox

Läs mer på Quickbutik AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.