E-handel

Smart koppling: Quickbutik - Fortnox

Quickbutik - Fortnox icon

Quickbutik - Fortnox

Quickbutik - Fortnox main image

Synkronisera kunder, beställningar och produkter. Slipp manuellt arbete och få mer tid över med en integration som effektiviserar vardagen.

About Quickbutik - Fortnox

Slipp manuellt arbete och spara tid. Synkronisera kunder, beställningar och produkter. Slipp manuellt arbete och få mer tid över med en integration som effektiviserar vardagen.

Koppla till kassasystem eller annat - via Fortnox. Med kopplingen till Fortnox kan du använda Fortnox som centralen, som din webbutik är kopplad till och även ditt kassasystem, CRM-system eller annat är.

Helt automatiskt eller egen kontroll. Välj att automatiskt synkronisera butikens data med Fortnox eller avaktivera automatiken och tryck på knappar för att överföra. Enklare blir det inte.

This is how the connection with Fortnox works

  • Synkronisera beställningar automatiskt

  • Synkronisera produkter automatiskt till Fortnox

  • Hämta automatiskt produkters lagersaldo från Fortnox

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.