Smart koppling: Reco Sverige AB

Reco Sverige AB icon

Reco Sverige AB

4.8(36 st)
501-1000 företag använder

För dig som är mån om ditt företags kundupplevelse

Hela 91 procent läser kundomdömen innan de anlitar ett företag. Med Reco kan ditt företag tryggt och automatiskt samla in och visa upp ditt företags verifierade kundomdömen, med hjälp av integrationen mellan Reco och Fortnox.

Reco har sedan starten 2007, strävat efter att skapa en trygg och tillförlitlig plats att ta del av kundomdömen digitalt.

– Just förtroende är så oerhört viktigt för oss. Vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av företagen på Reco, så att våra besökare ska känna sig trygga i sitt val av företag och att samtliga anslutna företag kan vara säkra på att uppriktiga omdömen kommer in om deras verksamhet. Tobias Basilius, VD på Reco

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  1. Klicka på ”Aktivera” integration till höger

  2. Logga in och ”Godkänn Behörighet”

  3. Välj en passande tid för när du vill få en guidad uppstart av tjänsten.

Efter den guidade uppstarten startar vi ert kostnadsfria test - helt utan förpliktelser:

  • Ingen automatisk förlängning

  • Ingen bindningstid

  • Inga kreditkort

Läs mer på Reco Sverige AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.