Smart koppling: Fortnox till HubSpot

Fortnox till HubSpot icon

Fortnox till HubSpot

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Fortnox till Hubspot

Integrationen är en lösning som kopplar samman Fortnox med Hubspot. Integrationen möjliggör en sömlös och automatisk överföring av kunddata mellan de två systemen, vilket ger er möjlighet att använda ert kundregister för marknadsföring och upsale.

Integrationen möjliggör smidigare hantering av kunder, produkter, ordrar och affärer. Genom att koppla ihop systemen kan man även använda denna data som triggers för marknadsföring och uppgifter. Allt för att så automatiserat som möjligt både sparar tid och säkerställa man inte missar något med ett manuellt hanterande.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Automatisk synkronisering av kunddata: Integrationen möjliggör automatisk överföring av kunddata från Fortnox till Hubspot, inklusive kundinformation. Detta gör att företag kan ha en uppdaterad och enhetlig kunddatabas i båda systemen.

  • Anpassade lösningar: Resultify erbjuder anpassade integrationer baserat på företagets specifika behov och krav. Detta innebär att integrationen kan skräddarsys för att passa företagets unika processer och arbetsflöden. *Man kan skapa företag från HubSpot till Fortnox så att användare slipper lämna HubSpot.

Läs mer på Resultify i Sverige AB's hemsida

Integrera HubSpot med Fortnox

  • Synkronisera företag till HubSpot
  • Synkronisera produkter till HubSpot
  • Skapa företag från HubSpot till Fortnox
  • Synkronisera fakturor till HubSpot
  • Skapa order från deals

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.