Smart koppling: Fortnox till HubSpot

Fortnox till HubSpot icon

Fortnox till HubSpot

0 st

Fortnox till Hubspot

Integrationen är en lösning som kopplar samman Fortnox med Hubspot. Integrationen möjliggör en sömlös och automatisk överföring av kunddata mellan de två systemen, vilket ger er möjlighet att använda ert kundregister för marknadsföring och upsale

HubSpot är en ledande leverantör av marknadsförings- och försäljningsprogramvara för små och medelstora företag. Plattformen erbjuder allt från CRM, marknadsföringsautomation, e-postmarknadsföring, sociala medier, webbanalys till en mängd andra verktyg som hjälper företag att skapa och hantera sina kundrelationer på ett mer effektivt sätt. HubSpot's fokus ligger på att hjälpa företag att locka in potentiella kunder genom relevant och engagerande innehåll, konvertera dem till kunder och fortsätta att bygga starka relationer med kunderna genom personlig kommunikation och service.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Automatisk synkronisering av kunddata: Integrationen möjliggör automatisk överföring av kunddata från Fortnox till Hubspot, inklusive kundinformation. Detta gör att företag kan ha en uppdaterad och enhetlig kunddatabas i båda systemen.

  • Anpassade lösningar: Resultify erbjuder anpassade integrationer baserat på företagets specifika behov och krav. Detta innebär att integrationen kan skräddarsys för att passa företagets unika processer och arbetsflöden.

Läs mer på Resultify i Sverige AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar