Smart koppling: Sigmastocks för företag

Sigmastocks för företag icon

Sigmastocks för företag

5.0(2 st)
0-25 företag använder

Låt företagets vinst växa

Sigmastocks för företag erbjuder digital portföljförvaltning till en av marknadens lägsta avgifter. Du har jobbat för din vinst - vi ser till att den jobbar för dig!

Med Sigmastocks för företag sparar du enkelt, direkt i aktier. Ett tryggt val när du vill kunna lägga tid på annat och ändå investera företagets vinst smart och effektivt.

  • God historik

  • Forskningsbaserad förvaltning

  • Insättningsgaranti och investerarskydd

Som företagskund sparar du i en kapitalförsäkring. En kapitalförsäkring schablonbeskattas på det totala värdet och är en populär sparform för företag. Skatten rapporteras av försäkringsbolaget och du behöver inte fylla i deklarationen på egen hand då försäkringsbolaget sköter rapporteringen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Kopplingen mellan Sigmastocks och Fortnox ger dig tillgång till ett automatiskt och smart sparande för ditt företag.

  • Smidigare registrering med uppgifter från Fortnox

  • Deklarationsunderlag hamnar automatiskt i Fortnox

  • Ingen bolagsskatt - schablonskatt gäller och sköts av försäkringsbolaget

  • Aktiv portföljförvaltning direkt i aktier till en av marknadens bästa priser

Kom ihåg att pengar på börsen både kan öka och minska i värde. Historisk avkastning är ingen garanti för att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Läs mer på Sigmastocks's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.