HR & Personal

Smart koppling: Hibob

Hibob icon

Hibob

Hibob main image

Den här integrationen synkroniserar de anställdas löneuppgifter och frånvaroregistreringar helt med automatik från Hibob till Fortnox så att du slipper hantera detta manuellt.

About Hibob

HR-systemet Hibob sätter din personal i första rummet. Tidsloggning, onboarding, personalutvärdering, kulturbyggande och automatiserade HR-flöden tillsammans med en personlig touch har gjort Hibob till ett populärt HR-system.

This is how the connection with Fortnox works

Vår integration synkroniserar följande data från Hibob till Fortnox.

  • Personaluppgifter

  • Frånvaroregistrering

Adress-, kontakt- och löneuppgifter för en anställd hämtas från Hibob i samband med att uppgifterna ändras och uppdaterar uppgifterna i personalregistret i Fortnox med automatik. Om personen inte finns i Fortnox Lön så skapar vår integration automatiskt denne person där.

Frånvaroregistreringen görs genom att frånvarokoder hämtas från HiBob (exempelvis sjuk, vab) och registreras på rätt person och dag i Fortnox lön.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.