Fastighet

Smart koppling: Tecta Fastighetssystem

Tecta Fastighetssystem icon

Tecta Fastighetssystem

Tecta Fastighetssystem main image

Få kontroll över din förvaltning med en molnbaserad fastighetslösning, där ditt bestånd bestämmer priset istället för en licenskostnad. Samla avtal, avisering, ärendehantering och kreditkontroll i molnet. Tecta - som fastighetsförvaltning borde vara.

About Tecta Fastighetssystem

  • Tecta erbjuder två integrationer mot Fortnox, antingen skickas en kopia av hyresavin till Fortnox fakturering eller så skickas bokföringsverifikat till Fortnox bokföring. För det senare alternativet så periodiserar vi inte bara momsen, vi justerar även den när hyresgästen betalar.

  • Du kan arbeta i det system som du trivs bäst med.

  • Du minskar din administration.

  • Du betalar endast för det fastighetsbestånd som är aktivt istället för statiska licensavgifter.

  • Du samlar information om fastigheter, objekt och hyresgäster på en plats du kommer åt från alla dina enheter.

This is how the connection with Fortnox works

För dig som är kund aktiverar du integration i Fortnox och väljer vår integration. Klicka på Skaffa/Aktivera så görs kopplingen automatiskt mot den hyresvärd som du väljer i Tecta.

Är du inte redan kund så skapar du snabbt och enkelt ett konto genom BankID och går in på vår marknadsplats via dina kontoinställningar.

Vill du veta mer om integrationen med Fortnox, eller Tecta i största allmänhet, är du alltid välkommen att kontakta oss på info@tecta.se eller 010-585 73 30.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.