Fastighet

Smart koppling: Tecta Fastighetssystem

Tecta Fastighetssystem icon

Tecta Fastighetssystem

Tecta Fastighetssystem main image

Få kontroll över din förvaltning med en molnbaserad fastighetslösning, där ditt bestånd bestämmer priset istället för en licenskostnad. Samla avtal, avisering, ärendehantering och kreditkontroll i molnet. Tecta - som fastighetsförvaltning borde vara.

Om Tecta Fastighetssystem

  • Tecta erbjuder två integrationer mot Fortnox, antingen skickas en kopia av hyresavin till Fortnox fakturering eller så skickas bokföringsverifikat till Fortnox bokföring. För det senare alternativet så periodiserar vi inte bara momsen, vi justerar även den när hyresgästen betalar.

  • Du kan arbeta i det system som du trivs bäst med.

  • Du minskar din administration.

  • Du betalar endast för det fastighetsbestånd som är aktivt istället för statiska licensavgifter.

  • Du samlar information om fastigheter, objekt och hyresgäster på en plats du kommer åt från alla dina enheter.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

För dig som är kund aktiverar du integration i Fortnox och väljer vår integration. Klicka på Skaffa/Aktivera så görs kopplingen automatiskt mot den hyresvärd som du väljer i Tecta.

Är du inte redan kund så skapar du snabbt och enkelt ett konto genom BankID och går in på vår marknadsplats via dina kontoinställningar.

Vill du veta mer om integrationen med Fortnox, eller Tecta i största allmänhet, är du alltid välkommen att kontakta oss på info@tecta.se eller 010-585 73 30.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar