E-handel

Smart koppling: Wikinggruppen

Wikinggruppen icon

Wikinggruppen

Wikinggruppen main image

Ökad volym behöver inte betyda ökad arbetsbörda - låt Wikinggruppens integration överföra nya beställningar till Fortnox automatiskt, redo att bokföras! Lika enkelt är det att låta butiken ta emot uppdaterade artiklar från Fortnox.

About Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar med mobilvänlig responsiv design för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

This is how the connection with Fortnox works

  • Automatisk eller manuell överföring av order till Fortnox

  • Automatisk synk av lagersaldo från Fortnox till butik

  • Automatisk synk av artikeldata från Fortnox till butik eller vice versa

  • Inställning för förfallodatum från butiken

  • Inställning av kontoplan från butiken

När en beställning läggs i din butik kan den automatiskt eller manuellt överföras till Fortnox och landa där som Order, Faktura eller Bokförd faktura. Det går att ange försäljningskonto per leveransland från butikens egna gränssnitt.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.