E-handel

Smart koppling: Wikinggruppen

Wikinggruppen icon

Wikinggruppen

Wikinggruppen main image

Ökad volym behöver inte betyda ökad arbetsbörda - låt Wikinggruppens integration överföra nya beställningar till Fortnox automatiskt, redo att bokföras! Lika enkelt är det att låta butiken ta emot uppdaterade artiklar från Fortnox.

Om Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar med mobilvänlig responsiv design för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Automatisk eller manuell överföring av order till Fortnox

  • Automatisk synk av lagersaldo från Fortnox till butik

  • Automatisk synk av artikeldata från Fortnox till butik eller vice versa

  • Inställning för förfallodatum från butiken

  • Inställning av kontoplan från butiken

När en beställning läggs i din butik kan den automatiskt eller manuellt överföras till Fortnox och landa där som Order, Faktura eller Bokförd faktura. Det går att ange försäljningskonto per leveransland från butikens egna gränssnitt.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar