Smart koppling: Zettle by PayPal

Zettle by PayPal icon

Zettle by PayPal

4.0(146 st)
5000+ företag använder

Zettle by PayPal: enkelt kassasystem

Integrationen är enkel och smidig att sätta upp, och när du har kopplat ditt Fortnox-konto och ställt in önskad konfiguration kommer Zettle börja importera försäljningsdata dagligen till Fortnox.

Zettle by PayPal är en helhetslösning för småföretag. Vi hjälper dig att ta betalt, organisera din försäljning och fortsätta att utvecklas.

  • Genom integrationen med Zettle har du en komplett lösning för att automatiskt registrera och bokföra din försäljning.

  • Zettle + Fortnox håller din bokföring uppdaterad.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Zettle tillåter dig att dagligen importera din försäljningsdata till Fortnox. Integrationen är enkel och smidig att sätta upp, och när du har kopplat ditt Fortnox-konto och ställt in önskad konfiguration kommer Zettle börja importera försäljningsdata dagligen till Fortnox. Beroende på hur du ställer in integrationen kommer Zettle dagligen skicka en eller två verifikationer till Fortnox, bestående av en daglig aggregering av din försäljningsdata respektive avgifter samt utbetalningar.

Läs mer på Zettle by Paypal's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.