E-handel

Smart koppling: Zettle by PayPal

Zettle by PayPal icon

Zettle by PayPal

Zettle by PayPal main image

Integrationen är enkel och smidig att sätta upp, och när du har kopplat ditt Fortnox-konto och ställt in önskad konfiguration kommer Zettle börja importera försäljningsdata dagligen till Fortnox.

About Zettle by PayPal

Zettle by PayPal är en helhetslösning för småföretag. Vi hjälper dig att ta betalt, organisera din försäljning och fortsätta att utvecklas.

  • Genom integrationen med Zettle har du en komplett lösning för att automatiskt registrera och bokföra din försäljning.

  • Zettle + Fortnox håller din bokföring uppdaterad.

This is how the connection with Fortnox works

Zettle tillåter dig att dagligen importera din försäljningsdata till Fortnox. Integrationen är enkel och smidig att sätta upp, och när du har kopplat ditt Fortnox-konto och ställt in önskad konfiguration kommer Zettle börja importera försäljningsdata dagligen till Fortnox. Beroende på hur du ställer in integrationen kommer Zettle dagligen skicka en eller två verifikationer till Fortnox, bestående av en daglig aggregering av din försäljningsdata respektive avgifter samt utbetalningar.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.