Smart koppling: Zynatic Medlemsregister

Zynatic Medlemsregister icon

Zynatic Medlemsregister

0.0(0 st)
26-50 företag använder

Zynatic Medlemsregister i molnet

Zynatic Medlemsregister i molnet som alltid är tillgängligt på mobilen, surfplattan eller datorn. Styrelsen har alltid tillgång till ett uppdaterat medlemsregister.

Funktioner i Zynatic Medlemsregister hjälper dig även så du får in dina medlemsavgifter i tid utan att behöva tjata på medlemmarna! Medlemmar som inte betalat medlemsavgiften får en påminnelse när de loggar in på föreningens medlemssida. Vid registrering av medlemsavgiften i Zynatic Medlemsregister skapas en verifikation i Fortnox bokföring. Med integrationen mot Swish eller PayPal i Zynatic Medlemsregister kan medlemmarna betala sin medlemsavgift med Swish, kort eller PayPal och då registreras betalningen direkt i medlemsregistret och bokförs i Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integrationen mot Fortnox bokföring blir alla registreringar av betalningar i medlemsregistret automatiskt konterade på rätt sätt i bokföringen. De betalningar som kan registeras i Zynatic Medlemsregister är medlemsavgifter, avgift för sammankomst, grupp/kursavgifter samt redovisningar av kassan från sammankomster.

Läs mer på Zynatic's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.