Fortnox + Handelsbanken

Effektivisera och automatisera dina in- och utbetalningar genom att koppla ihop Fortnox med ditt företagskonto hos Handelsbanken.

Ett enklare sätt att driva företag

Det finns många fördelar för dig som är kund hos Fortnox och som samtidigt har Handelsbanken som bank. Med Handelsbankens bankintegration kan du hantera betalningar till och från banken på ett smidigt och automatiskt sätt. På köpet får du även en automatisk överföring av kontoutdraget från Handelsbanken för enklare avstämning av din bokföring, kund- och leverantörsreskontra.

I portalen Affärstjänster, som finns via Handelsbankens internetbank, kan du nå ditt Fortnox utan extra inloggning. Du får även flertalet kostnadsfria grafer som är direktkopplade till din bokföring i Fortnox, för uppföljning av din verksamhet.

Automatiska flöden mellan Handelsbanken och Fortnox

Betala dina leverantörer

Skicka betalningar direkt från Fortnox som förs över till internetbanken per automatik. Allt du behöver göra sen är att logga in och signera betalfilen.

Återrapportering av in- och utbetalningar

Alla dina betalningar återrapporteras från ditt bankkonto till Fortnox i ett sömlöst flöde. Dessutom bokförs många av dina transaktioner helt per automatik!

Löneutbetalningar

Skicka betalningar av företagets löner direkt från löneprogrammet i Fortnox. Tidsbesparande, samtidigt som du minskar risken för fel.

Kontoavstämning

Med en bankkoppling ser du på ett enkelt sätt till att din bokföring stämmer överens med ditt bankkonto i realtid.

Autogiro

Hantera dina kunders medgivanden och betalningsuppdrag och få utförda dragningar och nya medgivanden automatiskt upplagda.

Fortnox och Handelsbankens Affärstjänster

Teckna tjänster hos Fortnox direkt via Affärstjänster
I Handelsbankens portal Affärstjänster kan du beställa flera av Fortnox tjänster och få tillgång till dem direkt utan extra inloggning hos Fortnox. Du effektiviserar din vardag genom att samla allt på ett och samma ställe.

Grafer för resultatuppföljning och insikter
Väljer du att ansluta dig till portalen Affärstjänster hos Handelsbanken så ingår det även kostnadsfria grafer. I dessa grafer kan du analysera företagets resultat månad för månad men även få insikter om dina kunders betalningstider, eventuella valutarisker och få en likviditetsprognos kopplat till din kund- och leverantörsreskontra i Fortnox.

Läs mer om Affärstjänster

Läs mer om Fortnox produkter

Custom Icon
Bokföring

Smart och smidigt bokföringsprogram för dig som vill ha full koll på företagets ekonomi.

Custom Icon
Fakturering

Fakturera dina kunder och få en tydlig bild över vilka som betalat och inte.

Custom Icon
Lön

Få koll på allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter. 12 kr/lönespec.