Fortnox elevpaket

För dig som är elev

Ta del av framtidens affärssystem helt kostnadsfritt. Få tillgång till ditt egna övningsföretag i 12 månader genom att klicka på “Beställ” nedan.

Två personer som sitter vid ett bord
Utbilda dig för framtiden

  • Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst

  • Tillgång till alla program du behöver

  • Allt sköts online

Mer om vårt elevpaket

Elevpaketet

Vill du skapa snygga fakturor till dina kunder och på samma gång ha stenkoll på bokföringen? Tillsammans med Fortnox fixar du detta enkelt och modernt i molnet!

Webbutbildning

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart. Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser. Är ni en hel klass eller flera elever som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@www.fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

Fortnox Bokföring och Fakturering

Den här webbutbildningen hjälper dig att snabbt komma igång med arbetet i Fortnox Bokföring och Fakturering. Du behöver inga förkunskaper.

För att boka dig på utbildning skicka ett mejl till skola@fortnox.se.

Utbildningsmaterial

Vi har samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan ha stor nytta av i utbildningen i Fortnox program. Se utbildningsmaterialet här!

Filmer

Nedan har vi sammanställt ett antal filmer som hjälper dig att komma igång i Fortnox:

Bokför försäljning med moms

Bokför inköp med moms

Bokför leverantörsskuld med moms

Beställningsformulär

Kontaktuppgifter
Företagsuppgifter

Jag har tagit del av Avtalet, Integritetsmeddelandet och är införstådd med att Fortnox förbehåller sig rätten att kunna neka eller annullera min beställning.