Skolstöd

För dig som är lärare

Ge eleverna de bästa förutsättningarna med hjälp av framtidens affärssystem! Våra webbaserade program är gratis för skolor och förenklar och effektiviserar samarbetet mellan dig och dina elever.

Två personer som sitter vid ett bord
Utbilda dig och eleverna för framtiden

Du kan enkelt själv skapa elevföretag, importera en klasslista och få en tydlig överblick över elevernas företag. Dina elever loggar enkelt in i sina företag, precis som du själv när du ska kontrollera vad som gjorts i respektive företag. På detta sätt kan du enkelt, och oberoende av vart du befinner dig, hjälpa dina elever och rätta de uppgifter som gjorts.

  • Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst

  • Tillgång till alla program du behöver

  • Allt sköts online

Mer om Fortnox Skolstöd

Fortnox Skolstöd i korthet

I vårt smarta skolstöd administrerar du effektivt elevernas företag. Du kan enkelt själv skapa elevföretag, importera en klasslista och har i studentlistan en tydlig överblick över elevernas företag. Dina elever loggar enkelt in i sina företag, precis som du själv när du ska kontrollera vad som gjorts i respektive företag. På detta sätt kan du enkelt, och oberoende av vart du befinner dig, hjälpa dina elever och rätta de uppgifter som gjorts.


Webbutbildningar

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart. Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser. Är ni flera lärare eller en hel klass som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

Skolstöd – Kom igång

Webbutbildningen riktar sig till dig som vill komma igång med Fortnox Skolstöd. Du behöver inga förkunskaper.

För att boka dig på utbildning skicka ett mejl till skola@fortnox.se .

Fortnox Bokföring och Fakturering

Den här webbutbildningen hjälper dig att snabbt komma igång med arbetet i Fortnox Bokföring och Fakturering. Du behöver inga förkunskaper.

För att boka dig på utbildning skicka ett mejl till skola@fortnox.se .

Workshop – utbildning i ditt klassrum

Vill du att vi kommer till din skola och hjälper er på plats? Då är en workshop något för dig! Vi erbjuder workshops för både lärare och elever. Vi kommer då ut till din skola och hjälper dig och dina elever eller kollegor att komma igång med våra program. En workshop innebär att vi under 1-2 timmar föreläser, utbildar i bokföring och fakturering, hjälper er att skaffa licenser och avslutningsvis får ni jobba med övningsuppgifter i programmen. Upplägg och innehåll kan anpassas utifrån era speciella önskemål. Är du intresserad? Maila oss på skola@fortnox.se för mer information och bokning.

Utbildningsmaterial

Vi har samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan ha stor nytta av i utbildningen i Fortnox program. Se utbildningsmaterialet här!

Facit till utbildningsmaterialet

Beställ Fortnox Skolstöd

Välj eventuella extralicenser

Extralicenser kostar 0 kr/mån.

Kontaktuppgifter
Företagsuppgifter

Jag har tagit del av Avtalet , Integritetsmeddelandet och är införstådd med att Fortnox förbehåller sig rätten att kunna neka eller annullera min beställning.