Fortnox för UF-företag

Driver du UF-företag?

Som UF-företagare får du helt utan kostnad använda alla Fortnox program. Du har dessutom fri tillgång till våra webbutbildningar och vår support.

Utbilda dig för framtiden

Vi vet vad du behöver, och har gjort det enkelt för dig med vårt unika UF-paket! Under hela UF-tiden får du tillgång till samtliga våra program helt kostnadsfritt. Dessutom får du, som väljer att driva ditt företag vidare, 12 månaders gratis användning av Fortnox standardpaket samt fri support och utbildning.

  • Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst

  • Tillgång till alla program du behöver

  • Allt sköts online

Video: Så fungerar Fortnox för UF-företag

Mer om Fortnox paket för Ung Företagsamhet

Vad ingår?

Som UF-företagare får du ta del av alla program som du behöver, vilket innebär att du enkelt kommer igång med bland annat bokföring och fakturering helt kostnadsfritt. Självklart ingår fri support och utbildningar.

Du som väljer att driva ditt företag vidare efter UF-året får dessutom 12 månaders gratis användning av Fortnox standardpaket.

Kom igång med våra utbildningar

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart. Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser.

Är ni ett, eller kanske flera UF-företag, som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

Webbutik till ditt UF-företag

Boosta din försäljning genom att nå ut till dina kunder på webben! Vi rekommenderar Quickbutik för ditt UF-företag.

Skaffa Quickbutik för endast 159 kr/mån. Titta på videon via länken nedan för mer information:

Alumni

Funderar du på att starta eget efter ditt UF-år?

Vad roligt! Passa då på att kickstarta ditt företag med oss. Under 12 månader ger vi dig gratis användning av Bokföring och Fakturering samt fri support och utbildning. Naturligtvis når du allting när du vill och var du vill – i molnet!

Gäller endast vid nybeställning, ej befintliga kunder. Erbjudandet gäller i ett år. Har uppsägning ej inkommit senast en månad innan årets slut löper abonnemanget vidare och du faktureras efter ordinarie prislista.

Utbildningsmaterial

Vi har samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan ha stor nytta av i utbildningen i Fortnox program. Se utbildningsmaterialet här.

Vi har även filmer för hur du bokför UF-företagets riskkapital och registreringsavgift:

"Programmet är smidigt och jätteskönt att använda. När jag suttit i klassrummet i skolan har jag många gånger hört klasskamrater jämrande säga 'hur gör jag?', när de använt andra system. Något av det bästa är att mycket fungerar automatiskt. Man behöver inte vara något mattegeni för att sköta ekonomin, eller för att starta eget. Det är ett superbra program när man är ny på företagande."

Ted Fransén
Före detta UF-företagare

Beställningsformulär

Välj eventuella extralicenser

Extralicenser kostar 0 kr/mån.

Kontaktuppgifter
Företagsuppgifter

Jag har tagit del av Avtalet, Integritetsmeddelandet och är införstådd med att Fortnox förbehåller sig rätten att kunna neka eller annullera min beställning.