Fortnox för UF-företag

Driver du UF-företag?

Som UF-företagare får du använda alla Fortnox program – helt utan kostnad. Du har dessutom fri tillgång till våra webbutbildningar och vår support.

När du är klar med UF-året kan du registrera dig som UF-alumn och ta del av förmånliga erbjudanden när du vill driva företag skarpt.

Ta första steget
Utbilda dig för framtiden
Ta första steget
Utbilda dig för framtiden

Vi vet vad du behöver. Därför har vi skapat ett unikt UF-paket som gör det enkelt för dig. Under hela UF-året får du tillgång till våra program helt kostnadsfritt.

  • Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst

  • Tillgång till alla program du behöver

  • Allt sköts online

Redo för nästa steg
Funderar du på att starta eget efter ditt UF-år?
Redo för nästa steg
Funderar du på att starta eget efter ditt UF-år?

Vad roligt! Passa då på att kickstarta ditt företag med oss.

Efter UF-året får du som alumni använda Fortnox standardpaket gratis i ett helt år. Utbildning och fri support ingår. Vill du komma igång på ett snabbt och smidigt sätt med att starta ditt riktiga företag erbjuder vi även lagerbolag för halva priset (gäller arvodet). Vi är med dig hela vägen och du får en personlig kontakt vid uppstarten. Logga in på Ung Företagsamhet och ta del av erbjudandet.

  • Utan kostnad -12 månader Fortnox Standard (Bokföring, Fakturering, Integrationer, Kvitto & Utlägg)

  • 50 % rabatt på vårt arvode vid köp av Lagerbolag

  • Fri support

Gäller endast vid nybeställning, ej befintliga kunder. Erbjudandet gäller i 12 månader. Har uppsägning ej inkommit senast en månad innan årets slut, löper abonnemanget vidare och du faktureras efter ordinarie prislista.

Så fungerar Fortnox UF-företag

Före detta UF-företagare

"Programmet är smidigt och jätteskönt att använda. När jag suttit i klassrummet i skolan har jag många gånger hört klasskamrater jämrande säga 'hur gör jag?', när de använt andra system. Något av det bästa är att mycket fungerar automatiskt. Man behöver inte vara något mattegeni för att sköta ekonomin, eller för att starta eget. Det är ett superbra program när man är ny på företagande."

Ted Fransén

Mer om Fortnox paket för Ung Företagsamhet

Vad ingår?

Som UF-företagare får du ta del av alla program som du behöver, vilket innebär att du enkelt kommer igång med bland annat bokföring och fakturering helt kostnadsfritt. Självklart ingår fri support och utbildningar.

Du som väljer att driva ditt företag vidare efter UF-året får dessutom 12 månaders gratis användning av Fortnox standardpaket.

Kom igång med våra utbildningar

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart. Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser.

Är ni ett, eller kanske flera UF-företag, som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

Utbildningsmaterial

Vi har samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan ha stor nytta av i utbildningen i Fortnox program. Se utbildningsmaterialet här.

Vi har även filmer för hur du bokför UF-företagets riskkapital och registreringsavgift:

Beställningsformulär

Välj eventuella extralicenser

Extralicenser kostar 0 kr/mån.

Kontaktuppgifter
Företagsuppgifter

Jag har tagit del av Avtalet , Integritetsmeddelandet och är införstådd med att Fortnox förbehåller sig rätten att kunna neka eller annullera min beställning.