• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Arbeta modernt med din undervisning!

Ge eleverna de bästa förutsättningarna med hjälp av framtidens affärssystem! Våra webbaserade program är gratis för skolor och förenklar och effektiviserar samarbetet mellan dig och dina elever!

 

gratisGratis licenser

Fortnox utbildningslicenser är helt kostnadsfria.

– Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst
– Inga installationer eller säkerhetskopieringar – allt sköts i molnet
– Åtkomst när och var du vill, både lärare och elev
– Smidig administration – alla kommer åt samma filer och övningar

Beställ utbildningslicenser 


Gratis webbutbildning

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart.

Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser.

 

Är ni flera lärare eller en hel klass som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

Våra ordinarie utbildningar

Som lärare har du möjlighet att gå på våra ordinarie utbildningar, de som är riktade mot företagare. 

Läs mer och anmäl dig här.

Utbildningsmaterial

Här har vi samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan använda dig av i din undervisning.

Se utbildningsmaterial

Fortnox Skolstöd – smart verktyg för dig som lärare

I vårt smarta skolstöd administrerar du effektivt elevernas företag. Du kan enkelt själv skapa elevföretag, importera en klasslista och har i studentlistan en tydlig överblick över elevernas företag. Dina elever loggar enkelt in i sina företag, precis som du själv när du ska kontrollera vad som gjorts i respektive företag. På detta sätt kan du enkelt, och oberoende av vart du befinner dig, hjälpa dina elever och rätta de uppgifter som gjorts.

 

I Fortnox Skolstöd kan du:

– Skapa företag.

– Kopiera befintligt företag när du skapar nya företag

– Importera klasslista

– Redigera behörigheter utifrån studentlistan

– Ange egna märkningar för att få en bra överblick av studentlistan

– Sortera företag efter aktuell kurs

– Skriva ut eller skicka inloggningsuppgifter via e-post

– Radera företag när kursen är slut

– Massbearbeta studentlistan

 

 

 

 

Vi hjälper dig att komma igång

Vill du att vi kommer till din skola och hjälper er på plats? Då är en workshop något för dig!
Vi erbjuder workshops för både lärare och elever. Vi kommer då ut till din skola och hjälper dig och dina elever eller kollegor att komma igång med våra program – helt kostnadsfritt!

En workshop innebär att vi under 1-2 timmar föreläser, utbildar i bokföring och fakturering, hjälper er att skaffa licenser och avslutningsvis får ni jobba med övningsuppgifter i programmen. Upplägg och innehåll kan anpassas utifrån era speciella önskemål.

Är du intresserad? Maila oss på skola@fortnox.se.

Stöd och support

Fortnox erbjuder ett användarstöd, där lärare har tillgång till fri support, chatt och värdefulla dokument. Läraren har även möjlighet att delta på seminarium, utbildningar och inspirationskvällar.

Eleverna har tillgång till fri chatt-support. 

Beställ utbildningslicenser 

 

Diplomera eleverna i Fortnox

Ge dina elever en fördel i arbetslivet genom en diplomering i Fortnox! Kontakta oss för mer information om vad som krävs av din skola för att få diplomera i Fortnox.

Enkelt och lönsamt för din skola

Lärare och elever kan på ett enkelt sätt arbeta med sina program och sin information utan att tänka på att uppgradera, installera program eller ta säkerhetskopior av sin information. Fortnox funktionsrika program är integrerade med varandra i olika moduler för Bokföring, Fakturering, Offert & Order, CRM Säljstöd, Lön mm. 

 

Webbaserade lösningar

Med hjälp av den moderna tekniken kan du och dina elever nå programmen från vilken dator som helst förutsatt att du har tillgång till internet. Du har även möjlighet att komma åt elevernas övningar via din lärarlicens, oavsett var du befinner dig. Detta skapar flexibilitet och tillgänglighet, du kan jobba var som helst och när som helst, och programmen ger eleverna goda förutsättningar när de kommer ut i arbetslivet.

 

Kontakta mig för mer information

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att Fortnox behandlar din e-postadress i enlighet med PUL.