För dig som är lärare

Ge eleverna de bästa förutsättningarna med hjälp av framtidens affärssystem! Våra webbaserade program är gratis för skolor och förenklar och effektiviserar samarbetet mellan dig och dina elever.

”Många trodde att det skulle vara svårare och blev överraskade när det var så enkelt”

Skolstöd

 • Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst
 • Tillgång till alla program du behöver
 • Allt sköts online
eller ring 0470 - 78 50 00

200 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Enkelt att komma igång!

Glöm installationer och evig administration! Med Fortnox behövs inga installationer och du och dina elever når programmet varsomhelst från era datorer. Vi hjälper dig på vägen med fri support och gratis webbutbildning!

Så här fungerar det

Utbilda dig och dina elever för framtiden

I korthet

I vårt smarta skolstöd administrerar du effektivt elevernas företag. Du kan enkelt själv skapa elevföretag, importera en klasslista och har i studentlistan en tydlig överblick över elevernas företag. Dina elever loggar enkelt in i sina företag, precis som du själv när du ska kontrollera vad som gjorts i respektive företag. På detta sätt kan du enkelt, och oberoende av vart du befinner dig, hjälpa dina elever och rätta de uppgifter som gjorts.

Populära funktioner

 • Skapa företag
 • Kopiera befintligt företag när du skapar nya företag
 • Importera klasslista
 • Skriva ut eller skicka inloggningsuppgifter via e-post
 • Redigera behörigheter utifrån studentlistan
 • Ange egna märkningar för att få en bra överblick av studentlistan
 • Sortera företag efter aktuell kurs
 • Radera företag när kursen är slut
 • Massbearbeta studentlistan

Bli effektiv i programmet

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart. Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser. Är ni flera lärare eller en hel klass som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

Skolstöd - Kom igång

Webbutbildningen riktar sig till dig som vill komma igång med Fortnox Skolstöd. Du behöver inga förkunskaper.

 Anmäl dig här

Fortnox Bokföring och Fakturering

Den här webbutbildningen hjälper dig att snabbt komma igång med arbetet i Fortnox Bokföring och Fakturering. Du behöver inga förkunskaper.

 Anmäl dig här

Vi hjälper dig att komma igång

Vill du att vi kommer till din skola och hjälper er på plats? Då är en workshop något för dig! Vi erbjuder workshops för både lärare och elever. Vi kommer då ut till din skola och hjälper dig och dina elever eller kollegor att komma igång med våra program. En workshop innebär att vi under 1-2 timmar föreläser, utbildar i bokföring och fakturering, hjälper er att skaffa licenser och avslutningsvis får ni jobba med övningsuppgifter i programmen. Upplägg och innehåll kan anpassas utifrån era speciella önskemål. Är du intresserad? Maila oss på skola@fortnox.se för prisuppgift och detaljer.

Uppgifter och case

Vi har samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan ha stor nytta av i utbildningen i Fortnox program. Se utbildningsmaterialet här!

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB