#7a7ca2

Driver du UF-företag?

Som UF-företagare får du helt utan kostnad använda alla Fortnox program. Du har dessutom fri tillgång till våra webbutbildningar, support och vår Facebooksida Fortnox Unga Företagare för att leda ditt företag mot succé!

”Många trodde att det skulle vara svårare och blev överraskade när det var så enkelt”
Fortnox

UF-paketet

  • Jobba på vilken dator eller surfplatta som helst
  • Tillgång till alla program du behöver
  • Allt sköts online
  Se alla funktioner för Bokföring och Fakturering
0
kr/
mån
Frågor? Ring 0470-78 50 00

Enkelt att komma igång!

Glöm installationer och evig administration! Med Fortnox behövs inga installationer och du kommer åt programmet överallt. Vi hjälper dig på vägen med fri support och gratis utbildning!

Det här kan du göra

Betala kvitto och reseräkningar i Fortnox.

Utbilda dig för framtiden

Vi vet vad du behöver och har gjort det enkelt för dig med vårt unika UF-paket! Dessutom får du, som väljer att driva ditt företag vidare, 12 månaders gratis användning av Fortnox startpaket samt fri support och utbildning.

Det här får du

Kom igång

Gå vår digitala kom igång kom igång-guide.

Välkommen som UF-företagare

Bli effektiv i programmet

De flesta av våra utbildningar är webbutbildningar. Som deltagare kopplar du upp dig via din dator och telefon, instruktioner skickas till dig via mail före demostart. Om ni är flera stycken som önskar att delta på utbildningen – koppla då upp en konferenstelefon och visa upp demonstrationen på en gemensam skärm. Att delta är helt kostnadsfritt och utan andra förpliktelser. Är ni en ett eller flera UF-företag som skulle vilja gå en webbutbildning? Skicka ett mail till skola@fortnox.se så bokar vi tillsammans in en tid!

quickbutik

Boosta din försäljning genom att nå ut till dina kunder på webben!
Skaffa Quickbutik Startup för endast 159:-/mån. Titta på videon nedan för mer information.

Skapa din inloggning till quickbutik genom att klicka här

Funderar du på att starta eget efter ditt UF-år?

Vad roligt! Passa då på att kickstarta ditt företag med oss. Under 12 månader ger vi dig gratis användning av Bokföring och Fakturering samt fri support och utbildning. Naturligtvis når du allting när du vill och var du vill – i molnet! Gäller endast vid nybeställning, ej befintliga kunder. Erbjudandet gäller i ett år, har uppsägning ej inkommit senast en månad innan årets slut, löper abonnemanget vidare och du faktureras efter ordinarie prislista.

Uppgifter och case

Vi har samlat en mängd videoklipp och dokument som du kan ha stor nytta av i utbildningen i Fortnox program. Se utbildningsmaterialet här!

Beställ här

Beställ Fortnox UF-paket. Kostnadsfritt i ett år.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att dina kontaktuppgifer kommer behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande.