Inspelade utbildningar|Digital byrå|

Digital byrå för administratörer

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Digital byrå och som ska göra grundläggande inställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Prerequisites

Inga men en fördel om du klickat runt i programmet.

Content

Hur du som byråledare eller annan ledande roll på byrån gör grundläggande inställningar som sedan ligger till grund för ett effektivt och löpande arbete i Fortnox Digital byrå.

- Hur du/ni arbetar med aktivitetslistan.
- Hur momsuppdragslistan kan användas.
- Hur du/ni använder meddelandefunktionen i Digital byrå.

Course goal

När du har gått kursen så har du fått en genomgång om hur du skapar grundinställningar i Fortnox Digital byrå.

Good to know

I utbildningen använder vi programmet Fortnox Digital byrå. Utbildningen bör kompletteras med “Fortnox Digital byrå för användare” som går igenom hur du arbetar med uppdrag och aktiviteter för byrån klienter.

Utbildningen är en inspelad version och ni kan därför inte ställa några frågor till läraren. Ni kan gå utbildningen flera gånger om ni önskar. Utbildningens längd är ca 28min.

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post utbildning@fortnox.se

Events
Digital byrå för administratörer

Price: 0 SEK

Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyheter

Det händer mycket på Fortnox. Häng med i vårt nyhetsflöde. Här hittar du pressmeddelanden, debattartiklar, produktnyheter och andra aktualiteter.

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.