100% Byrå

Fortnox för dig som är konsult

Bakom varje framgångsrikt bolag finns ofta en redovisningskonsult. Därför tycker vi att du som hjälper företag att må bra har Sveriges viktigaste uppdrag – och vill ge dig 100% tillbaka. Det här får du när du väljer Fortnox.

100% allt du behöver
Samla allt på samma ställe
100% allt du behöver
Samla allt på samma ställe

I Fortnox finns allt du och dina kunder behöver samlat på ett ställe. Från Digital byrå, hjärtat i vår plattform, som ger dig koll på klienter och uppdrag – till smarta funktioner och kopplingar till andra system, som ger både företagen och byrån en roligare vardag.

100% samarbete
Skräddarsy samarbetet med kunderna
100% samarbete
Skräddarsy samarbetet med kunderna

Tillsammans är man mindre ensam och vardagen flyter på lite smidigare. Därför kan du och kunderna samarbeta kring bokföring, fakturering, kvitton och löner direkt i Fortnox. Ni bestämmer själva hur ni vill jobba – vi har paket med funktioner från olika delar av plattformen som passar just ert samarbete.

100% engagemang
Få tid till dina kunder
100% engagemang
Få tid till dina kunder

Jobba smartare, inte hårdare har varit vår devis i många år och det gäller fortfarande. Fortnox är en värld av automatisering, sömlösa flöden och kopplingar som tillsammans frigör massor av tid. Tid som du kan lägga på dina kunder. Men vägen dit är inte alltid spikrak. Därför utmanar vi dig gärna och stöttar på resan mot moderna arbetssätt.

De som använder våra produkter ska inte behöva vara intresserade eller insatta i teknik för att få ut maximalt av dem.
Charlotta Lundberg, Affärsområdeschef för Byrån, Fortnox
100% inspiration

Låt oss inspirera dig!

Vi vill driva utvecklingen i branschen tillsammans med byråerna! Därför händer det grejer hela tiden. Plattformen som den var igår, är någon annanstans  imorgon.  Omvärldsbevakning och goda exempel ska såklart spridas. Det bjussar vi mer än gärna på! Fortnox Magazine, bloggen, innehåll i Tidningen Balans, podden “I huvudet på en entreprenör”, webbinarium och gratisevents.

Event
Webbinarium och events

Vi erbjuder flera seminarium, webbutbildningar, och programutbildningar på plats för att hjälpa just dig komma igång och bli så effektiv som möjligt i Fortnox.

Podd
I huvudet på en entreprenör

Podden “I huvudet på en entreprenör” med Edit Künstlicher är podden för dig som driver företag eller är sugen på att starta eget.

Tidning
Fortnox Magazine

Sveriges största branschtidning för redovisningsbyråer. Tidningen ges ut fyra gånger om året och varje nummer är proppfyllt med nyheter, inspiration och byrånära reportage.

Blogg
Fortnox Blogg

Ta en stund och låt dig inspireras av kundberättelser, håll dig uppdaterad kring aktuella nyheter för dig som företagare eller få tips och råd inom digitalisering.

Vill du veta mer?

Boka demo av
Fortnox Byråpartner