Hållbarhetskollen

Låt kunderna kickstarta sitt hållbarhetsarbete

Med Hållbarhetskollen räknar företag enkelt ut sitt klimatavtryck och får tips på hur de kan bidra till en hållbar utveckling. Hållbarhetskollen är därför det perfekta tipset till kunder som vill kickstarta sitt hållbarhetsarbete.

Detta är Hållbarhetskollen

Hållbarhetskollen ger dig och dina kunder koll på den ekonomiska, sociala och ekologiska hållbarheten, hur det står sig jämfört med andra företag och vad ni kan göra för att minska klimatavtrycket.

När dina kunder aktiverar Hållbarhetskollen får GoClimate tillgång till företagets data i Fortnox. Fakturor, kvitton, soliditet, tillväxt, sjukskrivningar samt ålders- och könsfördelning i bolaget gås igenom.

Efter analysen får företaget råd som bidrar till ökad hållbarhet. Tips om allt från att bara välja grön el och vegetariskt när medarbetarna bjuds på mat, till att sluta med flygresor i tjänsten.

Vilka är Go Climate?

Tillsammans kan vi göra världen bättre

GoClimate är ett entreprenöriellt bolag som delar Fortnox vision om att göra skillnad för många företagare. Deras mål är att göra det enkelt för företag att bidra till en bättre och mer hållbar planet

Hittills har GoClimate hjälpt att spara 800 000 ton co2 och hjälpt över 1000 företag med klimatberäkningar och att jobba mer hållbart.

Läs mer om GoClimate .

Fortnox som bolag jobbar givetvis aktivt med sitt eget hållbarhetsarbete. Då vi tror på mer styrka ihop med andra känns det självklart att aktivt bidra till att alla de företagare och byråer som jobbar med oss också agerar hållbart. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Läs mer om Fortnox Hållbarhetsarbete

Fortnox - våra paket