Digitalisera byrån – bli Fortnox Byråpartner

En samarbetsplattform – oändliga möjligheter. Det har säkert inte undgått någon. Digitalisering och automatisering håller på att i grunden förändra arbetet med administration och redovisning och det kommer att fortsätta så. Fantastiskt tycker vi på Fortnox, därför att det ger oss ännu större möjligheter att hjälpa dig som konsult att jobba närmare din kund – i samma plattform.

Allt ingår i Fortnox Byråpartner

När du blir Fortnox Byråpartner får du allt du behöver för ett digitalt, webbaserat och skräddarsytt samarbete med varje enskild kund.

Läs mer om Fortnox Byråpartner

Marknadsledande produkter

Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi all vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mindre tid på administration och mer tid på det som verkligen betyder något.

Som till exempel att utveckla din byrå för att driva kvalitet och effektivitet, fördjupa samarbetet med dina kunder, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya.

Man sitter och skrattar.
bp2.jpg

Kommunikation och samarbete

När pärmar, papper, verifikationer, fakturor och mycket mer blir digitalt förändras sättet vi kan jobba på till det bättre. I Fortnox samarbetsplattform bestämmer ni vem som gör vad och delar på arbetsuppgifterna efter behov.

Allt kan ske digitalt och mer och mer blir automatiserat. Vi hjälper dig igång om det behövs och gör det möjligt för dig att fördjupa samarbetet med dina kunder, inte minst genom ett nytt effektivt kommunikationsverktyg och ett smartare sätt att få in underlag digitalt.

Mobilt och tillgängligt

Med Fortnox blir du och din byrå mobil. Det innebär att du kan arbeta effektivt var du än befinner dig, på kontoret, hemma, på semestern eller ute på fältet. Samtidigt är all din data skyddad och säkerhetskopierad på säkra servrar hos oss.

Du och din kund kan dessutom arbeta i samma program, samtidigt. Genom att tilldela olika rättigheter till olika användare inne i programmet behåller du kontrollen. Med Fortnox app blir du och din kund ännu mer mobila och kan effektivt sköta både kommunikation och dokumentinlämning.

Kvinna och man sitter med varsin laptop.
Man sitter vid skrivbord med headset.

Utbildning och support

Vi är med dig hela vägen. Som Byråpartner får du hjälp av oss att utveckla dina arbetssätt till att bli mer digitala och värdeskapande.

Våra kostnadsfria utbildningar och tillgängliga byråsupport ger dig stöd i din digitala utveckling. Vi förser dig dessutom med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox effektivt i ert samarbete.

Digitala arbetsflöden är idag en självklarhet

Fakturor
Fakturor
Smartare fakturering
 • Skapa fakturor som vanligt
 • Vi skickar och hanterar ev påminnelse och inkasso
 • Inbetalning och bokföring med automatik
Läs mer
Leverantörsfakturor
Leverantörsfakturor
Effektiv fakturahantering
 • Fortnox tar emot och tolkar leverantörsfakturan
 • Automatisk kontering och bokföring
 • Full kontroll med attestfunktion
Läs mer
Löner
Löner
Förenklad löneadministration
 • Anställda rapporterar via webb
 • Full kontroll med attestfunktion
 • Allt förberett för lönekörning
Läs mer
Kvitton & Utlägg
Kvitton & Utlägg
Kvittounderlag på direkten
 • Fota kvitton med mobilen
 • Snabbt, digitalt underlag
 • Koppling till Fortnox Bokföring för helautomatiserat flöde
Läs mer