Modernt samarbete med dina kunder

Fortnox ger både dig och din kund frihet, flexibilitet och effektivitet.

"Full kontroll över alla kunder, på ett och samma ställe!"

Digital byrå

  • Full koll på dina kunder med Digital byrå
  • Bokföring, Fakturering, Offert & Order, Anläggningsregister för obegränsat antal kunder
  • Fri support och gratis webbutbildningar
Se alla funktioner för Digital byrå
199
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

200 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Bli Fortnox Byråpartner

Konceptet Fortnox Byråpartner har varit en succé i redovisningsbranschen under de senaste åren. Idag har samtliga Sveriges största byråkedjor centrala avtal med Fortnox och totalt arbetar fler än 14 400 redovisningskonsulter och revisorer i Sverige kontinuerligt i Fortnox program. I vårt förmånliga erbjudande Fortnox Byråpartner får du tillgång till allt du behöver för att enkelt fördela arbetet och skräddarsy samarbetet med varje enskild kund.

Det här får du som Fortnox Byråpartner

Demo av Fortnox Digital byrå

Anmäl dig helt kostnadsfritt till någon av våra 45 minuter långa demos via internet så visar vi dig alla fördelar med att arbeta i Fortnox Digital byrå.

Boka webbdemo

Spara tid med vårt förmånliga erbjudande för redovisningsbyråer

Det här får du

Som Fortnox Byråpartner får du tillgång till Digital byrå, verktyget för den moderna byrån som effektiviserar, underlättar och sparar tid för dig som arbetar i redovisningsbranschen. Med Digital byrå får du total överblick tack vare en aktivitetslista med en tydlig översikt över vilka uppdrag som ska utföras just nu. Dessutom får du våra program Bokföring, Fakturering, Offert & Order och Anläggningsregister för obegränsat antal kunders administration. Vi förser dig med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox, och vi erbjuder fri support och gratis webbutbildningar som hjälper dig och dina kunder igång med programmen.

Sköter du löneadministrationen åt någon eller några av dina kunder? Lägg till Byråpartner Lön och få tillgång till Fortnox löneprogram för samtliga dina kunders företag. Självklart kan din kund också ha tillgång och låta sina anställda rapportera sin tid i programmet.

Mer om programmen

Digital byrå

I Digital byrå får du total överblick tack vare en aktivitetslista med en tydlig översikt över vilka uppdrag som ska utföras just nu. Du ser omedelbart om något nytt material inkommit, till exempel en leverantörsfaktura, och med automatiska påminnelser och notiser missar du inget.

 Mer om Digital byrå

Bokföring

Fortnox Bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor, och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag – oavsett storlek på din verksamhet och mängden transaktioner.

 Mer om Fortnox Bokföring

Fakturering

I Fortnox Fakturering får du en tydlig bild över vilka fakturor som är betalda och vilka som inte är det. Du skapar enkelt fakturor och kan registrera inbetalningar automatiskt via fil från banken. Du väljer själv om du vill skicka dina fakturor via post, e-post eller som e-faktura.

 Mer om Fortnox Fakturering

Offert & Order

Med Fortnox Offert & Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra och som även kan kopplas till faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund och vill du inte skriva ut och skicka dina offerter och ordrar via post så gör du det via e-post med ett knapptryck i programmet.

 Mer om Fortnox Offert & Order

Anläggningsregister

I Fortnox Anläggningsregister får du en smidig överblick över ditt företags tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via det tydliga registret. Dessutom överförs avskrivningarna automatiskt till din dagliga bokföring. För samtliga transaktioner skapas automatiskt verifikat i Fortnox Bokföring och du kan koppla bilder och dokument till tillgången, exempelvis ett foto eller en garantisedel.

 Mer om Fortnox Anläggningsregister

Lön

Fortnox Lön är ett program för företag som själva vill ha koll på sin lönehantering, allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter. Programmet är lätt att hantera och kräver inte mycket förkunskap. Du gör lönerna snabbt och enkelt utan höga förkunskaper. Låt dina anställda själva gå in och rapportera sjukdom, övertid, semester med mera.

 Mer om Fortnox Lön

Med Fortnox är det enkelt att dela på arbetet

Med Fortnox arbetar du och din kund i samma program, samtidigt. Genom att tilldela olika rättigheter till olika användare inne i programmet behåller du kontrollen.

Med Fortnox är det lätt att dela på arbetet – smart, enkelt och effektivt! Med det inbyggda behörighetssystemet i Fortnox program bestämmer du och din kund tillsammans hur ni vill fördela arbetet.

 Se exempel på samarbeten

Vi hjälper dig att flytta över dina klienter

Du vet väl om att vi snabbt och enkelt kan hjälpa dig att flytta över dina kunder till Fortnox, helt kostnadsfritt? Följ en enkel guide på vad du behöver ta ut från det befintliga systemet - sedan sköter vi resten och från en dag till en annan är du igång!

Vi kan hjälpa till på flera olika sätt. Har din byrå ett större antal kunder som ska flyttas över till Fortnox kan vi komma till din byrå och hjälpa er på plats! Är det enstaka och lite färre kunder som ska flyttas över till Fortnox, skickar du in materialet löpande för varje kund.

 Läs mer här

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov! Alla våra webbutbildningar är kostnadsfria för dig som är Fortnox Byråpartner!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

 Läs mer här

Med våra certifierade partners Oxceed och Företagsplatsen kan vi erbjuda digitala verktyg som hjälper dig att enklare och bättre kunna hjälpa dina kunder att utveckla sin verksamhet genom prognoser, rådgivning och analys. Hantera och samarbeta med dina kunder i en och samma miljö.

Fortnox och Wolters Kluwer har länkat samman sina program för bokslut och årsredovisning i molnet. Lättanvänt och komplett med allt du behöver! Ett nytt, smartare sätt att göra bokslut, i en enda vy.

 Capego Bokslut

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB