• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Modernt samarbete med dina kunder!

För dig som jobbar på redovisningsbyrå! Fortnox ger både dig och din kund frihet, flexibilitet och effektivitet. Olika kunder har olika behov och med våra webbaserade program kan ni enkelt fördela arbetet och skräddarsy ert samarbete med varje enskild kund.

Är du redo för en magisk kundresa?

Är du Fortnox Byråpartner? Välkommen till Fortnox Roadshow 2017.

Anmäl dig här

Enkelt att byta till Fortnox

Använder du ett gammalt system till dina klienter? Kom enkelt igång med Fortnox – vi flyttar konstnadsfritt över uppgifterna från det gamla programmet till Fortnox.

Byt till Fortnox

Demo för dig som funderar på att bli byråpartner

Anmäl dig helt kostnadsfritt till någon av våra 45 minuter långa demos via internet så visar vi dig alla fördelar med att arbeta som Fortnox Byråpartner.

Boka webbdemo

Digital byrå

Vilken kund ska du arbeta med idag och när måste uppdraget vara klart? I Digital byrå får du total överblick tack vare en aktivitetslista med en tydlig översikt över vilka uppdrag som ska utföras just nu. Du ser omedelbart om något nytt material inkommit, till exempel en leverantörsfaktura, och med automatiska påminnelser och notiser missar du inget.

Digital byrå är verktyget för den moderna byrån, som effektiviserar, underlättar och sparar tid för dig som arbetar i redovisningsbranschen.

99 kr/månad.

 

Läs mer Beställ

Byråpartner

Som Fortnox Byråpartner loggar du in i vår smidiga klienthanterare och går därifrån vidare in i respektive klients program. Som redovisningskonsult arbetar du med ett stort antal kunder och i din klienthanterare samlar du alla dina kunder och kan enkelt förflytta dig mellan olika företag.

Du har tillgång till Bokföring, Fakturering, Offert & Order och Anläggningsregister för obegränsat antal kunders administration, vi förser dig med allt material du behöver för att hjälpa dina klienter att använda Fortnox, och vi erbjuder gratis utbildningar som hjälper dig igång med programmen.

100 kr/månad.

 

Beställ

Byråpartner Lön

Använd vårt löneprogram för att hand om lönerna i dina klienters företag. Byråpartner Lön är ett tilläggsprogram till Byråpartner och ger dig tillgång till löneprogrammet för samtliga dina klienters företag. Självklart kan din klient också ha tillgång och låta sina anställda rapportera sin tid i programmet.

199 kr/månad.

 

Beställ

Bokföring Attest & Läs

Har din byrå kombiuppdrag? Med Fortnox Bokföring Attest & Läs får dina kunder full insyn i bokföringen och attesterar verifikationerna så att ni följer god redovisningssed. Väldigt enkelt – via datorn, surfplattan eller mobilen!

Bokföring Attest & Läs beställer du under Tilläggsbeställning inne i klientens Fortnox.

59 kr/månad. Extra användare 29 kr/månad.

Ge kunderna chansen att hitta dig

Som Fortnox Byråpartner har du möjlighet att synas och marknadsföra dig på Fortnox hemsida, så att kunden lättare hittar just dig. Klicka här för att se hur din information kan se ut på fortnox.se. Intresserad?

 

Fyll i formuläret

Fler än 8 500 konsulter och revisorer är Fortnox Byråpartner

Konceptet Fortnox Byråpartner har varit en succé i redovisningsbranschen under de senaste åren. Idag har samtliga Sveriges största byråkedjor centrala avtal med Fortnox. Dessutom är fler än 3000 små och medelstora byråer anslutna. Totalt arbetar fler än 8500 redovisningskonsulter och revisorer i Sverige kontinuerligt i Fortnox program med sina kunders redovisning.