Smart koppling: Exopen och Power BI

Exopen och Power BI icon

Exopen och Power BI

4.1(7 st)
201-500 företag använder

Få ut mer av din Fortnox data med Power BI/Excel

Med ett par klick tar du din finansiella planering och analys till nästa nivå med insiktsfull analys i Power BI. Vi har färdiga kopplingar mot Fortnox som gör att du kan arbeta effektivt och datadrivet med alla dina bolag.

Med Exopen Data Layer & BI kommer du snabbt och kostnadseffektivt igång med Power BI.

Med minimal risk och insats från din sida kan du snabbt komma igång med ad hoc analys och göra interaktiva visualiseringar.

Komplettera din data i Fortnox med

  • Exopen Data Layer & BI - finansiellt datalager för din egen Business Intelligence

  • Exopen Planning - Flexibel budget, prognos och scenario integrerat med Power BI

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Som vanlig Fortnoxkund behöver du ha behörighet till samtliga program ni använder i Fortnox och följa stegen för att aktivera Exopen Appen (1. logga in, 2. aktivera, 3. skapa/lägg till företagsdomän, 4. vänta på att data laddas).

  • Som Fortnox Byråpartner behöver du ha behörighet till samtliga program ni använder i Fortnox i samtliga bolag som skall läggas till. Du navigerar sedan till varje enskilt bolag och aktiverar Exopen Appen.

  • Som kund till Redovisningsbyrå/Byråpartner kontaktar ni er byråpartner som gör steget ovan för just erat bolag.

Läs mer på Exopen Systems AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.