Nystartat företag

Har du startat företag?

Kom igång med vår moderna företagsplattform. Helt molnbaserat, alltid fri support. Vi bjuder på valfritt programpaket i ett halvår för dig som är nystartad.

Vill du veta mer om vilka funktioner som finns i respektive paket?

Jämför funktioner

Allt för ditt företag – på ett ställe

Vi ger dig en extra skjuts i uppstarten

  • För dig som startat företag de senaste 3 månaderna

  •  Valfritt paket kostnadsfritt första halvåret (spara upp till 2 154 kr)

  •  Alltid fri support och fria webbutbildningar

  •  Dessutom: 5 valfria uppdrag gratis hos Offerta *

Välj det programpaket som passar dig, ange koden NYSTARTAD i kassan, och sen är du snabbt igång. Vi hjälper dig längs vägen – allt för att du ska känna dig trygg med ditt val.

* Offerta bjuder dig på 5 valfria uppdrag, helt kostnadsfritt, för att hjälpa dig att bygga din kundstock i uppstarten. Offerta är Sveriges största marknadsplats för tjänster och varje vecka publiceras tusentals uppdrag. Du får via mejl mer information om hur du aktiverar erbjudandet efter ditt köp.

Psst! Glöm inte att ange koden NYSTARTAD i kassan.

Läs mer om villkoren för erbjudandet

Bokföring per automatik

Med smarta och automatiserade lösningar gör vi bokföring både enklare och roligare. Kvitton och leverantörsfakturor hanteras helt digitalt och du får automatiskt förslag på hur de ska bokföras. Vi har kopplingar till samtliga Sveriges största banker, vilket gör att betalningar enkelt hanteras direkt från programmet.

  • Ingår i alla paket

Ta betalt var och när du vill

Med Fortnox skapar och skickar du obegränsat antal fakturor helt digitalt med ett par klick, oavsett om du är på språng eller vid en dator. Vi har stöd för flera smarta funktioner såsom automatisk återrapportering av inbetalningar från din bank, och rapportering av rot-, rut- och grönt avdrag till Skatteverket.

  • Ingår i Standard och Plus

En enklare lönehantering

Alltid uppdaterat med aktuella skattetabeller, lagar och regler – så att du enkelt kan ta hand om lönerna själv. Automatisk överföring till Skatteverket underlättar arbetsgivardeklarationer på individnivå (AGI), och de anställda kan själva rapportera när- och frånvaro och få sina lönebesked i Fortnox App. Och bokföringen får du med automatik.

  • Ingår i Plus

400 vägar till noll dubbelarbete

Med en Integrationslicens får du en hel värld av möjligheter eftersom du kan koppla ihop ditt Fortnox med över 400 olika tredjepartsprogram. Genom att integrera Fortnox med dina för- och eftersystem – exempelvis kassasystem, webbshopar eller arbetsordersystem – effektiviserar du din administration och undviker dubbelarbete.

  • Ingår i alla paket
Upptäck mer
Fler smarta funktioner

När du valt paket kan du komplettera det med enskilda program och tjänster efter behov i checkouten. Här intill ser du några exempel på vad mer du kan göra i Fortnox.

Custom Icon
Kvitto & Resa

Hantera enkelt företagets utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar.

Custom Icon
Tid

Registrera enkelt din arbetade tid och skapa fakturaunderlag.

Custom Icon
Offert & Order

Skapa enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar.

Custom Icon
Leverantörsfakturaattest

Attestera fakturorna på ett smidigt sätt via datorn, surfplattan eller mobilen.

Custom Icon
Lager

Enkelt lagerprogram för full koll på lagersaldon och lagervärde.

Custom Icon
Anläggningsregister

Få kontroll över inventarier, garantisedlar och avskrivningar.

Bokföring, Integration
Fortnox Bas
From
159
kr/mån
Beställ
Bokföring, Fakturering, Integration
Fortnox Standard
From
229
kr/mån
Beställ
Bokföring, Fakturering, Lön, Integration
Fortnox Plus
From
329
kr/mån
Beställ
Vilket paket passar dig?

Jämför funktioner

Fortnox Bas
Fortnox Standard
Fortnox Plus
From
159
kr/mån
Beställ
From
229
kr/mån
Beställ
From
329
kr/mån
Beställ

”Vi valde Fortnox eftersom vi var ute efter en molntjänst anpassad för småföretagare, men även för att det var så mycket billigare jämfört med andra företag”

Alla i företaget tycker programmet är enkelt och optimalt för den typ av verksamhet vi driver.

Det är perfekt för den som är ovan vid denna typ av system, och aldrig har jobbat med liknande uppgifter. Programmet är interaktivt, smidigt och snyggt, vilket gör att man vill jobba i Fortnox. Det tar helt enkelt inte emot att jobba med ekonomi och bokföring nu.

Fortnox är väldigt modernt och det känns som att man kommer in i framtiden, om man jämför med andra system jag använt. Jag tycker tilläggstjänsterna är riktigt bra, och att det hela tiden kommer nya saker. Ni är på pucken och ligger i framkant hela tiden, vilket gör att man känner sig trygg i att man är en del av det senaste.

– GET RAW

Vill du veta mer om Fortnox paketlösningar?

Vi berättar gärna mer

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att berätta mer om erbjudandet

By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with Fortnox's Privacy Notice

Vill du lära dig mer?

Allt om företagande

Att vara egenföretagare ska vara enkelt. I Fortnox Företagsguide hjälper vi dig med allt som har med företagande att göra – allt från att starta och driva, till mer detaljerad information om bokföring, lön samt skatter och moms.
Har du frågor?

FAQ

Har du några frågor? Här besvarar vi några av de vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att komma igång med Fortnox. Hittar du inte svar på det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.
Hur fungerar abonnemangen?

När du startar ett nytt abonnemang hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller årsvis beroende på vilket betalningsintervall som passar dig bäst. Priserna är differentierade beroende på bindningstid. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via e-post 30 dagar efter att du genomfört din beställning.

Hur lägger jag till fler användare?

Är ni flera som som ska samarbeta och behöver åtkomst till programmet behövs en licens per användare och program. I checkouten (efter du har valt paket) väljer du enkelt det antal licenser som ska läggas till för respektive program. Antalet användare är obegränsat.

Kan jag hantera flera företag i Fortnox?

I Fortnox hanterar man ett organisationsnummer per abonnemang. Det finns inget sätt att skilja två olika bolags eller bolagsformers bokföring åt i ett och samma abonnemang. 

Med vår lösning Bolagshanteraren kan du dock samla dina olika företag under ett och samma inlogg så att du enkelt kan navigera mellan de olika abonnemangen.

Läs mer om Bolagshanteraren ›


Kan även större företag använda Fortnox?

Utöver våra egna program och tjänster finns över 400 externa system att koppla till Fortnox – till exempel kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Möjligheterna att bygga ert alldeles egna affärssystem med Fortnox som plattform är därmed närmast obegränsade, vilket gör att vi passar även för större företag.

Lösningar för större företag ›


Hur kommer jag igång med programmet?

Fortnox är enkelt att komma igång med – men givetvis finns hjälp att få längs vägen. Vi har ett användarstöd i programmet och personlig support via telefon och chatt – helt kostnadsfritt. 

Därutöver har vi digitala kurser och företagsanpassade utbildningar som hjälper dig att komma igång och arbeta på bästa möjliga vis i programmet.

Läs mer om våra utbildningar


Kan jag få hjälp av en redovisningsbyrå?

Självklart! Fortnox används av tusentals redovisningskonsulter över hela landet, vilket gör att hjälp alltid finns nära till hands. Ni bestämmer själva upplägg – om du vill göra det mesta av jobbet själv medan byrån sköter avstämningar och rapportering, eller om du önskar att byrån även sköter det löpande ekonomiarbetet. Med vår plattform är det enkelt att samarbeta!

Hitta en redovisningsbyrå som använder Fortnox ›


Villkor för koden

Med koden NYSTARTAD erhålls ett valfritt paket kostnadsfritt i sex månader (värde fr. 954 kr upp till 2 154 kr).

Koden gäller enbart för dig som startat ett företag under de senaste tre månaderna, räknat från beställningstillfället. Om du inte uppfyller villkoret kommer du att faktureras enligt ordinarie pris för det aktuella paketet.

Koden avser en licens per program. Fler program och användare kan du enkelt lägga till när du är inloggad i Fortnox. Koden täcker inte kostnaden för eventuella tilläggsbeställningar.

Efter den kostnadsfria perioden gäller ordinarie pris. Koden går inte att kombinera med eventuella erbjudanden/rabatter.

Eventuella uppsägningar ska vara Fortnox tillhanda senast 30 dagar innan rabattperioden upphör. Vid uppsägning kan bara hela paketet sägas upp, inte enstaka licenser.