#7a7ca2
SAMARBETSPLATTFORMEN FÖR REDOVISNINGSBYRÅN

Bli en digital byrå

Allt du behöver för ett digitalt, webbaserat och skräddarsytt samarbete med varje enskild kund.

Fortnox

Byråpartner

 • Digital byrå – hjärtat i samarbetsplattformen som ger dig full koll på kunder och uppdrag
 • Bokföring, Fakturering, Lön, Offert & Order, Anläggningsregister för obegränsat antal kunder
 • Fri support och gratis webbutbildningar
199
kr/
mån
Redan kund?
Beställ direkt i Fortnox.
Frågor?
Ring 0470-78 50 00

Som Fortnox Byråpartner är du redo

Fortnox Byråpartner är plattformen med program och tjänster som möjliggör ett digitalt, automatiserat arbetssätt och samarbete för din redovisningsbyrå.
När manuella arbetsuppgifter ersätts av digitala och automatiska processer förenklar det vardagen, minskar risken för fel eller att man glömmer något, samt effektiviserar för såväl dig som konsult som för dina kunder.

Du kan fokusera på att fördjupa samarbetet med kunderna, där till exempel rådgivningen kan ta en allt större roll. Det ger dig också möjlighet att utveckla din byrå för att driva ännu mer kvalitet och effektivitet, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya kunder.

 

Att bli digital har aldrig varit enklare

Allt detta ingår

Som Fortnox Byråpartner får du tillgång till verktyget Digital byrå, hjärtat i samarbetsplattformen, som effektiviserar, underlättar och sparar tid åt dig. Du får total överblick över kunderna, uppdragen och vad som behöver göras, bland annat tack vare en aktivitetslista med prioritering på det som är viktigast just nu. Det nya, inbyggda kommunikationsverktyget förenklar samarbetet såväl internt på byrån, som med kunderna – effektivitet ut i fingerspetsarna.

För obegränsat antal kunders administration ingår också programmen Bokföring, Fakturering, Lön, Offert & Order samt Anläggningsregister. Vi förser dig med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox, fri support och flera utbildningar som hjälper dig i den digitala omställningen.

Dessutom 5 GB lagringsplats per kund och Fortnox mobilapp, som innehåller nyheterna dokumentinlämning, kommunikation, lönebesked för anställda och mycket mer.

Mer om programmen

Digital byrå

I Digital byrå får du en överblick över alla löpande uppdrag och har kontroll på vad som ska göras under dagen tack vare prioriterad att göra-lista, automatiska notiser och påminnelser. Nyheterna med inbyggt kommunikationsverktyg och dokumentinlämning gör samarbetet med kunderna både effektivt och smidigt.

 Mer om Digital byrå

Bokföring

Fortnox Bokföring gör det enkelt att registrera verifikationer och leverantörsfakturor. En mängd smarta funktioner underlättar arbetet med kundföretagen oavsett storlek på verksamhet eller mängden transaktioner. Genom smarta kopplingar med andra produkter kan en hel del dessutom ske helt automatiskt.

 Mer om Fortnox Bokföring

Fakturering

I Fortnox Fakturering är det enkelt att skapa och skicka fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Du får en tydlig bild över vilka som är betalda och vilka som inte är det. Inbetalningar kan registreras automatiskt via fil från banken. Med Fortnox Fakturaservice får man ett helautomatiskt flöde.

 Mer om Fortnox Fakturering

Lön

I Fortnox Lön blir det enkelt att sköta dina kunders löneadministration, med allt från lönebesked (15 kr/st) och arbetsgivardeklarationer på individnivå till statistikrapportering. Låt de anställda själva rapportera sjukdom, övertid, semester med mera via Lön Personlig så är det mesta, efter attestering från ansvarig, förberett för lönekörningen.

 Mer om Fortnox Lön

Offert & Order

Med Fortnox Offert & Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra, och som även kan kopplas till faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund. Det går lika bra att skicka dina offerter och ordrar via post som via e-post med ett enkelt knapptryck i programmet.

 Mer om Fortnox Offert & Order

Anläggningsregister

Fortnox Anläggningsregister ger dig snabbt överblick över företagens tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via det tydliga registret. Dessutom överförs avskrivningarna automatiskt till din dagliga bokföring. För samtliga transaktioner skapas automatiskt verifikat i Fortnox Bokföring och du kan koppla bilder och dokument till tillgången.

 Mer om Fortnox Anläggningsregister

Vi hjälper dig att flytta över dina kunder

Du vet väl om att vi snabbt och enkelt kan hjälpa dig att flytta över dina kunder till Fortnox, helt kostnadsfritt? Följ en enkel guide på vad du behöver ta ut från det befintliga systemet - sedan sköter vi resten och från en dag till en annan är du igång!

Vi kan hjälpa till på flera olika sätt. Har din byrå ett större antal kunder som ska flyttas över till Fortnox kan vi komma till din byrå och hjälpa er på plats! Är det enstaka och lite färre kunder som ska flyttas över till Fortnox, skickar du in materialet löpande för varje kund.

 Byt till Fortnox

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov! Alla våra webbutbildningar är kostnadsfria för dig som är Fortnox Byråpartner!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

 Våra utbildningar

Digitala arbetsflöden är idag en självklarhet

Att fler arbetsmoment digitaliseras och automatiseras gör vardagen mer effektiv och risken för fel minskar.
Läs mer om några tidskrävande arbetsflöden som enkelt kan automatiseras och spara massor av tid – både för redovisningsbyrå och kund.

Fakturor
Fakturor
Smartare fakturering
 • Skapa fakturor som vanligt
 • Vi skickar och hanterar ev påminnelse och inkasso
 • Inbetalning och bokföring med automatik
Läs mer
Leverantörsfakturor
Leverantörsfakturor
Effektiv fakturahantering
 • Fortnox tar emot och tolkar leverantörsfakturan
 • Automatisk kontering och bokföring
 • Full kontroll med attestfunktion
Läs mer
Löner
Löner
Förenklad löneadministration
 • Anställda rapporterar via webb
 • Full kontroll med attestfunktion
 • Allt förberett för lönekörning
Läs mer
Kvitton & Utlägg
Kvitton & Utlägg
Kvittounderlag på direkten
 • Fota kvitton med mobilen
 • Snabbt, digitalt underlag
 • Koppling till Fortnox Bokföring för helautomatiserat flöde
Läs mer

Samarbete på en helt ny nivå

Att ta samarbetet med dina kunder till en ny nivå är enkelt – och smart. I den här broschyren går vi igenom de olika stegen i ett digitalt och automatiserat arbetssätt för fyra av de vanligaste arbetsflödena inom redovisning. Använd den gärna i samtalen med dina kunder när ni lägger upp strategin för ett ännu mer framgångsrikt samarbete.

Ladda ner din broschyr här

4process-1-4.png

Kommunikation som effektiviserar

 • 1

  Skicka meddelanden från Fortnox

  Du skickar meddelande direkt från Fortnox om en post i bokföringen. Kunden, som använder kostnadsfria Fortnox App, får en notis om nytt meddelande i sin mobil.

 • 2

  Ta emot bokföringsunderlag

  Kunden kan fota av och skicka in underlag för bokföringen via appen.

 • 3

  Svar direkt från kunden

  Kunden kan även enkelt svara dig direkt från Fortnox App.
  Läs mer om meddelande-funktionen här »

1

Skicka meddelanden från Fortnox

Du skickar meddelande direkt från Fortnox om en post i bokföringen. Kunden, som använder kostnadsfria Fortnox App, får en notis om nytt meddelande i sin mobil.

pushnotis_279x500.png
2

Ta emot bokföringsunderlag

Kunden kan fota av och skicka in underlag för bokföringen via appen.

kamera_280x500.png
3

Svar direkt från kunden

Kunden kan även enkelt svara dig direkt från Fortnox App.
Läs mer om meddelande-funktionen här »

meddelande_280x500.png