Bli en digital byrå nu

Allt du behöver för ett digitalt, webbaserat och skräddarsytt samarbete med varje enskild kund.

Byråpartner

 • Digital byrå - hjärtat i samarbetsplattformen som ger dig full koll på kunder och uppdrag
 • Bokföring, Fakturering, Lön Plus, Offert & Order, Anläggningsregister för obegränsat antal kunder
 • Fri support och gratis webbutbildningar
Se allt som ingår i Fortnox Byråpartner
199
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Som Byråpartner är du redo

Fortnox Byråpartner är plattformen med program och tjänster som möjliggör ett digitalt, automatiserat arbetssätt och samarbete för din redovisningsbyrå. När manuella arbetsuppgifter ersätts av digitala och automatiska processer förenklar det vardagen, minskar risken för fel eller att man glömmer något, samt effektiviserar för såväl dig som konsult som för dina kunder.

Du kan fokusera på att fördjupa samarbetet med kunderna, där till exempel rådgivningen kan ta en allt större roll. Det ger dig också möjlighet att utveckla din byrå för att driva ännu mer kvalitet och effektivitet, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya kunder.

Att bli digital har aldrig varit enklare

Allt detta ingår

Som Fortnox Byråpartner får du tillgång till verktyget Digital byrå, hjärtat i samarbetsplattformen, som effektiviserar, underlättar och sparar tid åt dig. Du får total överblick över kunderna, uppdragen och vad som behöver göras, bland annat tack vare en aktivitetslista med prioritering på det som är viktigast just nu. Det nya, inbyggda kommunikationsverktyget förenklar samarbetet såväl internt på byrån, som med kunderna - effektivitet ut i fingerspetsarna.

För obegränsat antal kunders administration ingår också programmen Bokföring, Fakturering, Lön Plus, Offert & Order samt Anläggningsregister. Vi förser dig med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox, fri support och flera utbildningar som hjälper dig i den digitala omställningen.

Dessutom 2 GB lagringsplats per kund och Fortnox mobilapp, som innehåller nyheterna* dokumentinlämning, kommunikation, lönebesked för anställda och mycket mer.

* Kommer hösten 2018.

Mer om programmen

Digital byrå

I Digital byrå får du en överblick över alla löpande uppdrag och har kontroll på vad som ska göras under dagen tack vare prioriterad att göra-lista, automatiska notiser och påminnelser. Nyheterna med inbyggt kommunikationsverktyg och dokumentinlämning gör samarbetet med kunderna både effektivt och smidigt.

 Mer om Digital byrå

Bokföring

Fortnox Bokföring gör det enkelt att registrera verifikationer och leverantörs-fakturor. En mängd smarta funktioner underlättar arbetet med kundföretagen oavsett storlek på verksamhet eller mängden transaktioner. Genom smarta kopplingar med andra produkter kan en hel del dessutom ske helt automatiskt.

 Mer om Fortnox Bokföring

Fakturering

I Fortnox Fakturering är det enkelt att skapa och skicka fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Du får en tydlig bild över vilka som är betalda och vilka som inte är det. Inbetalningar kan registreras automatiskt via fil från banken. Med Fortnox Fakturaservice får man ett helautomatiskt flöde.

 Mer om Fortnox Fakturering

Lön Plus

I Fortnox Lön Plus blir det enkelt att sköta dina kunders löneadministration, med allt från lönebesked (15 kr/st) och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter. Låt de anställda själva rapportera sjukdom, övertid, semester med mera via Lön Personlig så är det mesta, efter attestering från ansvarig, förberett för lönekörningen.

 Mer om Fortnox Lön

Offert & Order

Med Fortnox Offert & Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra, och som även kan kopplas till faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund. Det går lika bra att skicka dina offerter och ordrar via post som via e-post med ett enkelt knapptryck i programmet.

 Mer om Fortnox Offert & Order

Anläggningsregister

Fortnox Anläggningsregister ger dig snabbt överblick över företagens tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via det tydliga registret. Dessutom överförs avskrivningarna automatiskt till din dagliga bokföring. För samtliga transaktioner skapas automatiskt verifikat i Fortnox Bokföring och du kan koppla bilder och dokument till tillgången.

 Mer om Fortnox Anläggningsregister

Bokslutsprogram

Fortnox och Wolters Kluwer har länkat samman sina program för bokslut och årsredovisning i molnet. Lättanvänt och komplett med allt du behöver! Komplettera med ett nytt, smartare sätt att göra bokslut – i en enda vy.

 Capego Bokslut

Digital rådgivning

Med våra certifierade partners Oxceed och Företagsplatsen kan vi erbjuda digitala verktyg för att kunna hjälpa dina kunder att utveckla sin verksamhet genom prognoser, rådgivning och analys. Hantera och samarbeta med dina kunder i en och samma miljö.

Vi hjälper dig att flytta över dina kunder

Du vet väl om att vi snabbt och enkelt kan hjälpa dig att flytta över dina kunder till Fortnox, helt kostnadsfritt? Följ en enkel guide på vad du behöver ta ut från det befintliga systemet - sedan sköter vi resten och från en dag till en annan är du igång!

Vi kan hjälpa till på flera olika sätt. Har din byrå ett större antal kunder som ska flyttas över till Fortnox kan vi komma till din byrå och hjälpa er på plats! Är det enstaka och lite färre kunder som ska flyttas över till Fortnox, skickar du in materialet löpande för varje kund.

 Läs mer här

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov! Alla våra webbutbildningar är kostnadsfria för dig som är Fortnox Byråpartner!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

 Läs mer här

Digitala arbetsflöden är idag en självklarhet

Att fler arbetsmoment digitaliseras och automatiseras gör vardagen mer effektiv och risken för fel minskar.
Läs mer om några tidskrävande arbetsflöden som enkelt kan automatiseras och spara massor av tid — både för redovisningsbyrå och kund.

Fakturor
Fakturor
Smartare fakturering
 • Skapa fakturor som vanligt
 • Vi skickar och hanterar ev påminnelse och inkasso
 • Inbetalning och bokföring med automatik
Läs mer
Leverantörsfakturor
Leverantörsfakturor
Effektiv fakturahantering
 • Fortnox tar emot och tolkar leverantörsfakturan
 • Automatisk kontering och bokföring
 • Full kontroll med attestfunktion
Läs mer
Löner
Löner
Förenklad löneadministration
 • Anställda rapporterar via webb
 • Full kontroll med attestfunktion
 • Allt förberett för lönekörning
Läs mer
Kvitton & Utlägg
Kvitton & Utlägg
Kvittounderlag på direkten
 • Fota kvitton med mobilen
 • Snabbt, digitalt underlag
 • Koppling till Fortnox Bokföring för helautomatiserat flöde
Läs mer

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB