Jobba hos oss

Har du ett bättre förslag på rubrik?

Då skulle du förmodligen trivas hos oss. På Fortnox samarbetar våra kommunikations- och marknadsavdelningar för att tillsammans kunna nå fler. Vi skriver, designar, filmar, redigerar, planerar, optimerar, publicerar och diskuterar för att kunna förklara vad och vilka Fortnox är.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att vi skulle kunna vara ditt nästa - och bästa - jobb om du tycker att målgrupper, språk och form är spännande. Vi letar efter dig som är kreativ och tänker nytt. Vi tror på våra medarbetares förmågor, och vill att du är självgående och kan ta egna initiativ och beslut. Vi tror även på våra teams gemensamma förmågor, och att det är i samverkan med andra som vi och vårt arbete utvecklas och förbättras. Håller du med? Då har vi den rätta rollen för dig.

Varumärke, SEM eller design?

Hos oss spelar det ingen roll! Vi har flera olika marknads- och kommunikationsteam för att se till att vi täcker alla områden. Här finns både utrymmet att vara en generalist, men också möjligheten att bli specialist. Oavsett om du drivs av att hitta rätt ord, kombinera färger eller skapa filmiska mästerverk så finns möjligheten att briljera hos oss.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Utvecklas med oss

Vi håller oss uppdaterade med nya trender och vad som händer i vår omvärld. Oavsett om du vill specialisera dig inom ett område, lära dig om nya kommunikationstekniker eller helt enkelt bara bli bättre på Photoshop, så får du möjlighet att utveckla dina färdigheter.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix

På Fortnox tycker vi om att blanda kompetenser och personligheter. Det är då det händer spännande saker. Nya idéer föds och outforskade vägar öppnas upp. Blandningen gör att vi kan skapa saker som ingen av oss kan åstadkomma på egen hand. En härlig gemenskap och ett större sammanhang. Det är så vi formar framgångsrika företag – tillsammans. Här får du det bästa av två världar. Startup eller koncern, enmansföretag eller storbolag – eller något mitt emellan. Varför välja när du kan mixa?

Våra kontor

Välkommen in till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Hitta ditt nästa, och bästa, jobb!

Se våra lediga tjänster

Vi älskar bra kombinationer. Den där perfekta blandningen av arbetsuppgifter, kompetenser och personligheter. En härlig kompott av mänsklig drivkraft och kreativitet. Här får du möjligheten att skina som individ och tillhöra ett större sammanhang. Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar.

Redo att skapa din framgångsmix?