Jobba hos oss

Har du ett bättre förslag på rubrik?

Då skulle du förmodligen trivas hos oss. På Fortnox samarbetar våra kommunikations- och marknadsavdelningar för att tillsammans kunna nå fler. Vi skriver, designar, filmar, redigerar, planerar, optimerar, publicerar och diskuterar för att kunna förklara vad och vilka Fortnox är.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att vi skulle kunna vara ditt nästa - och bästa - jobb om du tycker att målgrupper, språk och form är spännande. Vi letar efter dig som är kreativ och tänker nytt. Vi tror på våra medarbetares förmågor, och vill att du är självgående och kan ta egna initiativ och beslut. Vi tror även på våra teams gemensamma förmågor, och att det är i samverkan med andra som vi och vårt arbete utvecklas och förbättras. Håller du med? Då har vi den rätta rollen för dig.

Varumärke, SEM eller design?

Hos oss spelar det ingen roll! Vi har flera olika marknads- och kommunikationsteam för att se till att vi täcker alla områden. Här finns både utrymmet att vara en generalist, men också möjligheten att bli specialist. Oavsett om du drivs av att hitta rätt ord, kombinera färger eller skapa filmiska mästerverk så finns möjligheten att briljera hos oss.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Utvecklas med oss

Vi håller oss uppdaterade med nya trender och vad som händer i vår omvärld. Oavsett om du vill specialisera dig inom ett område, lära dig om nya kommunikationstekniker eller helt enkelt bara bli bättre på Photoshop, så får du möjlighet att utveckla dina färdigheter.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Möt Fortnoxfolk

Vi älskar att jobba på Fortnox

Nyfiken på att träffa några av våra medarbetare som jobbar inom andra områden? Ta del av deras personliga historier och inblick i en dag på Fortnox.

Träffa Peter, Product Designer på Fortnox

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma. Flera år senare har han landat i en roll inom UX design och trivs ypperligt som Product Designer på Fortnox.

Fortnox - development
Möt Michaela, Developer på Fortnox

Vad har modedesign och utveckling gemensamt? Svaret är mer än man kan tro! Michaela planerade för en framtid inom modebranschen, men en utbildning som innehöll programmeringskurser fick henne att ifrågasätta sina fördomar om området och byta spår. Nu arbetar hon som utvecklare och kan inte tänka sig att göra något annat.

Möt Fredric, Test Engineer på Fortnox

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara.

Våra kontor

Välkommen hem till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?