Välkommen till oss i Linköping

Linköpingskontoret

Välkommen till Fortnox. I april flyttar vi in i nyrenoverad fin lokal på Platensgatan. Här skapar vi en plats för samarbete, stadspuls, möten och arbetsro. Hos oss kommer du kunna skifta mellan lugna miljöer och kreativa workshops med bara några få steg.

Håll utkik fram till april när vi öppnar dörrarna. Välkommen!

Lediga tjänster

Just nu söker vi fler kollegor i Linköping.

Product designer
Produkt

Linköping

Bli en del i teamet som arbetar med nyutveckling av smarta lösningar som ska förenkla och automatisera Fortnox kunders vardag. Här får du skapa fantastiska förutsättningar för ett användarcentrerat operativt designarbete över koncernen.

Senior developer
Utveckling

Linköping

Kombinera full stack-utveckling med moderna språk, tekniker och machine learning-utveckling för att bygga system och algoritmer som förändrar den svenska finansmarknaden och gör oss till ett av Sveriges mest spännande Fintech-bolag.

Account manager
Affärsstöd

Linköping | Stockholm

Här får du möjlighet att arbeta med många olika företag och koncerner inom olika branscher, storlekar och komplexitet. Var delaktig i produktutvecklingen utefter kundernas behov och önskemål och arbeta med merförsäljning.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se alla våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som att vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så vet vi inte vilket Fortnox du kan vara med och forma imorgon. Pirrar det i magen på dig med?

Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Tillsammans flyttar vi gränser.

Vi som jobbar här
Möt Fredrik Hugosson
Vi som jobbar här
Möt Fredrik Hugosson

Från en före detta kollegas rekommendation till en stilikon på Fortnox - möt Fredrik. Med sitt intresse för martech-trender och oväntade möten, är han med och leder vägen för innovativt affärsstöd.

Våra kontor

Vi finns på flera platser

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Här hittar du besöksadress till alla våra kontor . Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Stockholm

I juni 2024 flyttar vi in i ny lokal på Linnégatan.