Välkommen till oss i Linköping

Linköpingskontoret

Välkommen till Fortnox. I april flyttar vi in i nyrenoverad fin lokal på Platensgatan. Här skapar vi en plats för samarbete, stadspuls, möten och arbetsro. Hos oss kommer du kunna skifta mellan lugna miljöer och kreativa workshops med bara några få steg.

Håll utkik fram till april när vi öppnar dörrarna. Välkommen!

Lediga tjänster

Just nu söker vi fler kollegor i Linköping.

Developer
Utveckling

Linköping

Nu söker vi en Utvecklare till ett av våra team som arbetar med flertalet olika tjänster såsom digital brevlåda, signering, inloggning och användarhantering.

Senior developer financial ai
Utveckling

Linköping

Brinner du för utveckling och vill vara med och ta fram nästa generations produkter och system för företagare i Sverige? Sök till Fortnox idag och var med på vår resa!

Product area manager
Produkt

Växjö | Malmö | Linköping | Stockholm

Vill du utveckla nya smarta produkter som skapar framgångsrika företag och ett välmående samhälle? Självklart tänker du - välkommen säger vi!

Vill du ha det bästa av två världar?

Se alla våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som att vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så vet vi inte vilket Fortnox du kan vara med och forma imorgon. Pirrar det i magen på dig med?

Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Tillsammans flyttar vi gränser.

Möt några av våra kollegor.
Fortnox - development
Möt Developer Michaela Sääw

“Det är alltid nya projekt på gång och många planer i pipen här och det gillar jag. att hela tiden känna att jag är på väg framåt, att jag bidrar till att något bra utvecklas."

Läs mer
Möt Test Engineer Fredric Johansson

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara och här berättar han varför.

Läs mer
Möt Product Designer Peter Arnoldsson

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma.

Läs mer
Våra kontor

Vi finns på flera platser

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Här hittar du besöksadress till alla våra kontor. Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Stockholm

I juni 2024 flyttar vi in i ny lokal på Linnégatan.