Välkommen till oss i Malmö

Malmökontoret

Välkommen hem till Fortnox. På vårt kontor i Malmö har vi skapat en plats för samarbete, stadspuls, möten och arbetsro. Hos oss kan du skifta mellan lugna miljöer och kreativa workshops med bara några få steg. Slå dig ner i en skön fåtölj på några av våra kreativa ytor för bästa chansen till spontana möten. Eller besök vår terrass för en mer livfull stämning och kaffehäng med kollegorna. Vi har försökt hitta platser och miljöer som tilltalar de flesta. Ett hem att trivas i helt enkelt. Så återigen, välkommen hem till Fortnox.

Rum att trivas i

Vi tror att miljön du arbetar i spelar stor roll för din trivsel och kreativitet under arbetsdagen. Därför har vi försökt att skapa kontor som uppmuntrar till just detta. Våra gemensamma ytor är välkomnande och öppna för alla. Slå dig ner, ta en kaffe och kanske lär du känna en ny kollega på köpet.

Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Tillsammans flyttar vi gränser.

Lediga tjänster

Just nu söker vi fler kollegor i Malmö.

Account Manager
Sales

Malmö

Är du en people’s person? I rollen som Account Manager är relationsbyggande en förutsättning och du utgör en viktig länk mellan bolag och kunder. Får du energi av detta? Då vill vi träffa dig!

Fullstack Developer
Development

Malmö

Brinner du för utveckling och vill vara med och ta fram nästa generations produkter och system för företagare i Sverige? Sök till Fortnox idag och var med på vår resa!

BI-Developer
Development

Växjö | Malmö | Linköping | Stockholm

Vill du utveckla nya smarta produkter som skapar framgångsrika företag och ett välmående samhälle? Självklart tänker du - välkommen säger vi!

Vår arbetsplats

Vad får dig att trivas? Är det gemensamma ytor som inspirerar till teamarbete eller är det en tystare vrå med mjuk belysning. Oavsett var du jobbar bäst har vi gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Självklart kan du alltid återvända till din alldeles egna kontorsplats om du känner för det. Eller varför inte boka ett tystare mötesrum och fokusera en stund.

Nära till allt

Ibland behöver vi alla en paus i vårt arbete. Och vad passar då bättre än att använda några av de alla möjligheter till paus i rörelse som Fortnox erbjuder? Kanske vill du slå dig ner i vår loungehörna med en kopp kaffe eller utmana teamet i rundpingis? Annars finns det fullt av träningsmöjligheter på något av gymmen i närheten av kontoret. Eller varför inte ta en lunchpromenad i någon av Malmös vackra parker. Från vårt kontor i Malmö har du nära till allt, här blandar du pulsen av city med lugnet på kontoret.

Takterass i skyn

När solen står högt på himlen en varm sommardag (eller kanske en vinterdag om du pälsar på dig ordentligt?) så stoltserar Malmökontoret med en riktig pärla - nämligen en stor och härlig takterrass. Slå dig ner längs med husväggen och njut av ett snack med kollegorna eller en tyst stund för avkoppling. Det ryktas även om att denna takterrass är en ypperlig plats för en solig AW, men det väljer du förstås helt själv.

Möt några av våra kollegor.
Fortnox - development
Möt Developer Michaela Sääw

“Det är alltid nya projekt på gång och många planer i pipen här och det gillar jag. att hela tiden känna att jag är på väg framåt, att jag bidrar till att något bra utvecklas."

Läs mer
Möt Test Engineer Fredric Johansson

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara och här berättar han varför.

Läs mer
Möt Product Designer Peter Arnoldsson

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma.

Läs mer
Våra kontor

Vi finns på flera platser

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Här hittar du besöksadress till alla våra kontor. Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Linköping

I april 2024 flyttar vi in i nyrenoverade lokaler på Platensgatan.

Stockholm

I juni 2024 flyttar vi in i ny lokal på Linnégatan.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som att vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så vet vi inte vilket Fortnox du kan vara med och forma imorgon. Pirrar det i magen på dig med?