Jobba hos oss

Välkommen till vårt Malmökontor

Malmökontoret

Välkommen till Fortnox. På vårt kontor i Malmö har vi skapat en plats för samarbete, stadspuls, möten och arbetsro. Hos oss kan du skifta mellan lugna miljöer och kreativa workshops med bara några få steg. Slå dig ner i en skön fåtölj på några av våra kreativa ytor för bästa chansen till spontana möten. Eller besök vår terrass för en mer livfull stämning och kaffehäng med kollegorna. Vi har försökt hitta platser och miljöer som tilltalar de flesta. Ett hem att trivas i helt enkelt. Så återigen, välkommen in till oss på Fortnox.

Lediga tjänster

Just nu söker vi fler kollegor i Malmö.

Credit officer - vikariat
Affärsstöd

Malmö

Vill du ingå i ett målfokuserat team med kunden i fokus. Där du bland annat kommer få göra kreditbedömningar av nya och befintliga företag som ansöker om finansiering. Ansök idag!

Copywriter
Marknad & Kommunikation

Växjö | Malmö

Är du expert på att hitta just de där få orden som får läsaren att agera. Var med i skapandet av koncept, innehåll och budskap i digitala kanaler.

Supportmedarbetare
Support

Malmö

Var med och inspirera och hjälp våra kunder att optimera sitt företagande genom våra produkter.

Rum att trivas i

Vi tror att miljön du arbetar i spelar stor roll för din trivsel och kreativitet under arbetsdagen. Därför har vi försökt att skapa kontor som uppmuntrar till just detta. Våra gemensamma ytor är välkomnande och öppna för alla. Slå dig ner, ta en kaffe och kanske lär du känna en ny kollega på köpet.

Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Tillsammans flyttar vi gränser.

Vår arbetsplats

Vad får dig att trivas? Är det gemensamma ytor som inspirerar till teamarbete eller är det en tystare vrå med mjuk belysning. Oavsett var du jobbar bäst har vi gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Självklart kan du alltid återvända till din alldeles egna kontorsplats om du känner för det. Eller varför inte boka ett tystare mötesrum och fokusera en stund.

Nära till allt

Ibland behöver vi alla en paus i vårt arbete. Och vad passar då bättre än att använda några av de alla möjligheter till paus i rörelse som Fortnox erbjuder? Kanske vill du slå dig ner i vår loungehörna med en kopp kaffe eller utmana teamet i rundpingis? Annars finns det fullt av träningsmöjligheter på något av gymmen i närheten av kontoret. Eller varför inte ta en lunchpromenad i någon av Malmös vackra parker. Från vårt kontor i Malmö har du nära till allt, här blandar du pulsen av city med lugnet på kontoret.

Takterass i skyn

När solen står högt på himlen en varm sommardag (eller kanske en vinterdag om du pälsar på dig ordentligt?) så stoltserar Malmökontoret med en riktig pärla - nämligen en stor och härlig takterrass. Slå dig ner längs med husväggen och njut av ett snack med kollegorna eller en tyst stund för avkoppling. Det ryktas även om att denna takterrass är en ypperlig plats för en solig AW, men det väljer du förstås helt själv.

Vi som jobbar här
Möt Fredrik Hugosson
Vi som jobbar här
Möt Fredrik Hugosson

Från en före detta kollegas rekommendation till en stilikon på Fortnox - möt Fredrik. Med sitt intresse för martech-trender och oväntade möten, är han med och leder vägen för innovativt affärsstöd.

Våra kontor

Vi finns på flera platser

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Här hittar du besöksadress till alla våra kontor . Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Linköping

I april 2024 flyttar vi in i nyrenoverade lokaler på Platensgatan.

Stockholm

I juni 2024 flyttar vi in i ny lokal på Linnégatan.

Hitta ditt nästa, och bästa, jobb!

Se våra lediga tjänster

Vi älskar bra kombinationer. Den där perfekta blandningen av arbetsuppgifter, kompetenser och personligheter. En härlig kompott av mänsklig drivkraft och kreativitet. Här får du möjligheten att skina som individ och tillhöra ett större sammanhang. Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar.

Redo att skapa din framgångsmix?