Välkommen till oss i Växjö

Huvudkontoret

Välkommen hem till Fortnox. På vårt huvudkontor i Växjö har vi skapat en oas för samarbete, tillväxt, möten och arbetsro. Hos oss kan du skifta mellan lugna miljöer och kreativa workshops med bara några få steg. Slå dig ner i en skön fåtölj på plan 8 för ostört arbete och förundran över utsikten.

Eller besök vårt "vardagsrum" på plan 3 för de spontana mötena och en livfull stämning. Vi har försökt hitta platser och miljöer som tilltalar de flesta. Ett hem att trivas i helt enkelt. Så återigen, välkommen hem till Fortnox.

Rum att trivas i

Vi tror att miljön du arbetar i spelar stor roll för din trivsel och kreativitet under arbetsdagen. Därför har vi försökt att skapa kontor som uppmuntrar till just detta. Våra gemensamma ytor är välkomnande och öppna för alla. Slå dig ner, ta en kaffe och kanske lär du känna en ny kollega på köpet.

Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Tillsammans flyttar vi gränser.

Lediga tjänster

Just nu söker vi fler kollegor i Växjö.

Support agent
Support

Växjö

På supportavdelningen digitaliserar vi en stor del av Sveriges företagare och redovisningsbyråer i de program och tjänster som Fortnox erbjuder. Var med och inspirera och hjälp våra kunder!

Developer
Utveckling

Växjö

Nu har du möjlighet att få vara del av ett team som är involverade i hela produktcykeln, där vi eftersträvar en sund balans mellan innovativ produktutveckling, kvalitetssäkring och tekniska förbättringar.

Accounting manager
Affärsstöd

Växjö

Är du efter en central roll i Fortnox ekonomiavdelning? Med möjlighet till ett övergripande ansvar för finansiell rapportering samt redovisning. Sök redan idag!

Vår arbetsplats

Vad får dig att trivas? Är det gemensamma ytor som inspirerar till teamarbete eller är det en tystare vrå med mjuk belysning. Oavsett var du jobbar bäst har vi gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Självklart kan du alltid återvända till din alldeles egna kontorsplats om du känner för det.

MåBra - Friskvård

Ibland behöver vi alla en paus i vårt arbete. Och vad passar då bättre än att använda några av de alla möjligheter till paus i rörelse som Fortnox erbjuder? Kanske är det ett tufft pass i gymmet som lockar, en lugn stund i yogasalen eller varför inte en rundpingisturnering med teamet? Vill du hellre ha en lugnare paus kanske vår tysta zon eller vårt gaming room passar just dig bättre. Oavsett så finns det något för de flesta på vårt Wellnes floor i Växjö.

Studio & event

Visste du att Fortnox har sin alldeles egna studio? I vår studio har vi oändliga möjligheter att skapa event för både våra kunder och våra medarbetare. Varje fredag sänds  till exempel vårt interna program "Morgonsoffan" från studion i Växjö. Och varje månad spelas även flera externa event och utbildningar in i vår studio. Kanske har du även en dröm om att en dag bli programledare eller lära dig tekniken bakom kameran?

Vi som jobbar här
Möt Fredrik Hugosson
Vi som jobbar här
Möt Fredrik Hugosson

Från en före detta kollegas rekommendation till en stilikon på Fortnox - möt Fredrik. Med sitt intresse för martech-trender och oväntade möten, är han med och leder vägen för innovativt affärsstöd.

Våra kontor

Vi finns på flera platser

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Här hittar du besöksadress till alla våra kontor . Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Linköping

I april 2024 flyttar vi in i nyrenoverade lokaler på Platensgatan.

Stockholm

I juni 2024 flyttar vi in i ny lokal på Linnégatan.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som att vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så vet vi inte vilket Fortnox du kan vara med och forma imorgon. Pirrar det i magen på dig med?