Jobba hos oss

Skapa fler framgångsrika företag med oss

För oss handlar försäljning inte bara om att sälja programvara till våra kunder. Istället ser vi det som att vi jobbar med att underlätta vardagen för hundratusentals företagare, bygger relationer och vi utvecklar produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Vill du vara med på denna resa?

Den rätta rollen för dig

När du är helt ny på Fortnox eller i en ny roll på Fortnox förväntas du inte kunna allt. Vi lär dig det du behöver kunna och ser till att det finns möjlighet att utvecklas inom det du vill. Huvudsaken är att du känner att du har förutsättningar att utvecklas och nå dina mål. Vi ser till att du har allt du behöver för att känna dig bekväm på jobbet och i kontakt med våra kunder.

Tillsammans hela vägen

Alla våra kunder såklart har olika förutsättningar. De är allt från enskilda och småföretagare till SME och koncerner, inom olika branscher och på olika platser runt om i landet. Vi gör allt för att bygga relationer med våra kunder över tid och kunna vara med på hela resan. Här har du en nyckelroll för att få dem att lyckas underlätta för dem att nå sina milstolpar.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Vi utvecklas tillsammans

Fortnox är ett snabbväxande och snabbrörligt bolag. Det öppnar upp möjligheter för dig som vill vara med på resan. Vi drivs av att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika med sitt företagande. För dig som sätter kundens upplevelse i fokus är utvecklingsmöjligheterna närmast obegränsade – både i din roll och på företaget i stort.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Account Manager
Sälj

Stockholm

Läs mer och ansök
Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix

På Fortnox tycker vi om att blanda kompetenser och personligheter. Det är då det händer spännande saker. Nya idéer föds och outforskade vägar öppnas upp. Blandningen gör att vi kan skapa saker som ingen av oss kan åstadkomma på egen hand. En härlig gemenskap och ett större sammanhang. Det är så vi formar framgångsrika företag – tillsammans. Här får du det bästa av två världar. Startup eller koncern, enmansföretag eller storbolag – eller något mitt emellan. Varför välja när du kan mixa?

Våra kontor

Välkommen till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Växjö

I april 2024 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler mitt i centrala Linköping.

Hitta ditt nästa, och bästa, jobb!

Se våra lediga tjänster

Vi älskar bra kombinationer. Den där perfekta blandningen av arbetsuppgifter, kompetenser och personligheter. En härlig kompott av mänsklig drivkraft och kreativitet. Här får du möjligheten att skina som individ och tillhöra ett större sammanhang. Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar.

Redo att skapa din framgångsmix?