Två medarbetare går på ett kontor
Bemanning & rekrytering

Gör det enklare att jobba med rekrytering

Driv ditt bemannings- och rekryteringsföretag enklare och effektivare tillsammans med Fortnox så slipper du dubbelarbete och får full koll på ditt företag i realtid.

Våra kunder berättar

"Idag ser vi leverantörsfakturorna i Ascendo och i Fortnox. Det gör att vi inte behöver hoppa mellan systemen. Den tidsvinsten är makalös. Jag klickar på bilden på kontot och ser direkt vad det är för faktura och om den är rätt konterad."

NGS Group AB är en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning, interim och executive search. Verksamhetsområdena spänner från bemanning inom vård, skola och socialtjänst, till rekrytering av ledare och specialister inom såväl offentlig som privat sektor. Koncernen har idag sex olika verksamhetsområden och kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona samt Oslo.

Mona-Beth Pehrsson, ekonomichef på NGS Group
Ikon plus_calendar
30 dagar öppet köp
Ikon plus_cloudwifi
Molnbaserat
Ikon plus_support
Fri support
Ikon plus_users
Fler än 500 000 kunder

Det här får du med Fortnox

Vår plattform är full med smarta lösningar som automatiserar och underlättar ditt företagande – oavsett vad du har för behov.

Bokföringsprogram

Smarta lösningar som förenklar bokföringen.

Faktureringsprogram

Ta betalt utan onödigt krångel.

Löneprogram

Smidigt för dig och dina anställda.

Samla allt du behöver i ett system

Att driva en bemanning- och rekryteringsverksamhet kan vara utmanande. Du ska planera och schemalägga uppdrag, hålla koll på inkommande uppdrag, se till att dina anställda får rätt lön och att kunden får en faktura som stämmer. 

Med integrationer samlar du all data och information på ett och samma ställe. Du slipper dubbelarbete och automatiserar stora delar av administrationen.

Koppla ihop med bemannings- och analysverktyg

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete. Du kan koppla ihop Fortnox med något eller några av de 400 unika verksamhetssystem som erbjuds via våra partners. På så sätt får du en helt sömlös process. Här nedan är några exempel på vanliga integrationer för dig som jobbar med rekrytering och bemanning.

bokning & schema online logo
Bokning & schema online

Bokning & Schema Online är ett enkelt moln baserad system för att hantera schemaläggning, fakturering och tidrapportering. Skapa engångs eller återkommande uppdrag. Mobilapp för anställda för se schema och stämpla in/ut.

Recruto

Recruto bemanningsverktyg ger dig full kontroll på din extrapersonal. Det är enkelt att boka personal och sköta bemanningen. Du som arbetsgivare lägger enkelt ut förfrågningar och låter sedan din personal intresseanmäla eller boka sig själv. Dessutom får du ut tidrapporter som underlag för lönehantering.

avtalsbevakning logo
Avtalsbevakning

Spara tid och pengar med elektroniskt avtalshanteringssystem. Samla alla avtal och dokument på ett ställe. Låt tjänsten automatiskt sköta bevakningen av förfallodatum så att du inte missar några uppsägningar och sparar pengar.

Helhetslösning för dig som jobbar med bemanning och rekrytering

Två kvinnor står och diskuterar
Få en översikt av alla uppdrag
Få en översikt av alla uppdrag

Planering är en stor del inom bemanning- och rekryteringsbranschen. Med ett högt tempo, snabba bokningar och flera kunder samtidigt är det viktigt med en tydlig plan.

Med ett projekthanteringsverktyg kan du underlätta och effektivisera stora delar av arbetet. Du kan följa uppdrag, vem av dina anställda som är bokad var och hur lång tid personen ska vara där. Dessutom kan du integrera verktyget med ditt ekonomisystem så att all data samlas på ett ställe.

fem personer står och pratar på kontor
Hantera schemaläggning, närvaro och frånvaro
Hantera schemaläggning, närvaro och frånvaro

Med konsulter ute på olika uppdrag samtidigt kan det vara svårt att hålla reda på arbetad tid för varje enskild person.

Med ett tidrapporteringsverktyg kan dina konsulter själva rapportera tiden efter avslutat uppdrag, direkt i mobilen. Du får full koll på dina konsulter, kan enkelt hantera schemaläggning och planera inför kommande uppdrag. Dessutom kan du koppla samman verktyget med ditt ekonomisystem så arbetad tid rapporteras till löneprogrammet automatiskt.

Kvinna vid dator
Ett effektivt flöde för dina verksamhetssystem
Ett effektivt flöde för dina verksamhetssystem

Som administratör på ett bemanning- och rekryteringsföretag finns det många lagar och regler att hålla reda på. Dessutom behöver du ha koll och hålla isär olika uppdrag, tider och löner till konsulterna. 

Arbeta digitalt och samla all administration på ett och samma ställe. Med integrationer sparar du tid och får en överblick på dina uppdrag och konsulter. Du kan enkelt hantera flera konsulter och uppdrag samtidigt, samt se till att lönerna blir korrekta och att du får betalt för alla uppdrag.

Nyfiken på våra program och tjänster?

Vi berättar gärna mer

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Vill du lära dig mer?

Allt om företagande

Att vara egenföretagare ska vara enkelt. I Fortnox Företagsguide hjälper vi dig med allt som har med företagande att göra – allt från att starta och driva, till mer detaljerad information om bokföring, lön samt skatter och moms.
Behöver du hjälp?

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor?

FAQ

Här besvarar vi några av de vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att komma igång med Fortnox. Kontakta oss om du hittar du inte svar på det du söker.
Hur kommer jag igång med programmet?

Fortnox är enkelt att komma igång med – men givetvis finns hjälp att få längs vägen. Vi har ett användarstöd i programmet och personlig support via telefon och chatt – helt kostnadsfritt. 

Därutöver har vi digitala kurser och företagsanpassade utbildningar som hjälper dig att komma igång och arbeta på bästa möjliga vis i programmet.

Läs mer om våra utbildningar


Hur fungerar abonnemangen?

När du startar ett nytt abonnemang hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller årsvis beroende på vilket betalningsintervall som passar dig bäst. Priserna är differentierade beroende på bindningstid. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via e-post 30 dagar efter att du genomfört din beställning.

Kan jag hantera flera företag i Fortnox?

I Fortnox hanterar man ett organisationsnummer per abonnemang. Det finns inget sätt att skilja två olika bolags eller bolagsformers bokföring åt i ett och samma abonnemang. 

Med vår lösning Bolagshanteraren kan du dock samla dina olika företag under ett och samma inlogg så att du enkelt kan navigera mellan de olika abonnemangen.

Läs mer om Bolagshanteraren ›


Kan även större företag använda Fortnox?

Utöver våra egna program och tjänster finns över 400 externa system att koppla till Fortnox – till exempel kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Möjligheterna att bygga ert alldeles egna affärssystem med Fortnox som plattform är därmed närmast obegränsade, vilket gör att vi passar även för större företag.

Lösningar för större företag ›


Hur byter jag till Fortnox?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår.

Läs mer om hur du byter till Fortnox  ›

Besök vårt användarstöd