Kom igång med bokföring

Enkelt bokföringsprogram online

Fortnox bokföringsprogram är navet i ditt Fortnox och förenklar din företagarvardag. Genom att du enkelt kan skapa ett helt digitalt arbetssätt sparar du tid och kan sköta din bokföring var du än befinner dig. Tack vare de tydliga rapporterna kan du se hur ditt företag mår i realtid. En uppdaterad redovisning ger dig underlag att ta rätt beslut för att driva din verksamhet framåt.

  • Smart och enkel bokföring
  • Ordning och reda på leverantörsfakturor
  • Jobba var du vill
  • Väx i din egen takt

Fortnox Bokföring

Smart och smidigt bokföringssystem – oavsett storlek på din verksamhet och mängden transaktioner.

99
kr/
mån

Bokföring och fakturering i ett paket

Kom du igång snabbt med det mest grundläggande i ditt företag – ta betalt och bokför enkelt!

Fortnox Start

198
kr/
mån
Välj ditt paket

30 dagar öppet köp

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Fakturaservice*

Med vårt startpaket kan du ta betalt för dina produkter och tjänster, och få mycket av bokföringen med automatik.

Vi bjuder dessutom på tre månaders kostnadsfri fakturaservice, där vi ser till att dina kunder får fakturan, skickar påminnelser om det behövs, och markerar fakturan som betald när pengarna kommer in.

*Vi ser till att din kund får fakturan, vi skickar påminnelser om det behövs och markerar fakturan som betald när pengarna kommit in. Kostnadsfritt 3 i tre månader. Inga fasta avgifter – du betalar bara när du väljer att skicka via Fakturaservice, från 4.90 per faktura.

Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

300 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Ta en titt i programmet

Detta kan du göra med Fortnox bokföringsprogram

Smart och smidigt bokföringssystem för dig som vill komma igång med bokföring på nätet och ha full koll på företagets ekonomi. Fortnox bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor, och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag – oavsett storlek på din verksamhet och mängden transaktioner.

Ordning och reda på leverantörsfakturorna

Se tydligt med hjälp av olika färger vad varje faktura har för status, vilka som är obetalda, förfallna eller betalda. Dina leverantörer kan skicka fakturorna direkt till din e-postadress i Fortnox eller via direktkoppling till Kivra. Du kan även få fakturorna automatiskt tolkade.

Tydliga rapporter

Fortnox bokföringsprogram har ett flertal olika rapporter att tillgå vilket gör att du kan ha full koll på ditt företags ekonomi. Du kan välja vilken rapport som passar dina behov, och göra många urval för att kunna följa upp det du vill. I flera av Fortnox rapporter kan du klicka dig ner från kontonivå till verifikation och vidare till det digitala underlaget.

5 GB lagringsplats

Ladda upp bilder eller pdf-filer till lagringsplatsen eller maila dem direkt dit och koppla dem till bokföringen. Låt leverantören maila fakturan direkt in till programmet. Du kan även koppla bilder till artiklar och dagskassor.

Spara tid med hjälp av automatisk bankkoppling

Betala leverantörsfakturor genom en koppling till din bank, och få dem sedan automatiskt återrapporterade och bokförda.

Läs mer om att koppla Fortnox till din bank

Enkel attestering av leverantörfakturorna

Med Fortnox Bokföring och Leverantörsfakturaattest, slipper du den manuella signeringen av fakturorna. Istället gör du det digitalt via webben eller mobilen. Du kan även få notiser via SMS eller e-post när det är dags att attestera en leverantörsfaktura.

Underlag till bokföringen med koppling till Kivra

Med vår koppling till Kivra kan du få din företagspost direkt in i Fortnox, och därmed också underlag in i bokföringen. Bokföringsprogrammet kan automatiskt hämta ut dokumenten från Kivra, och stora delar av bokföringen kan automatiseras.

Läs mer om Fortnox koppling till Kivra

Koppla din bokföring till för- och eftersystem

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete! Du kan koppla ihop Fortnox bokföringsprogram med en mängd olika för- och eftersystem som webbshoppar, arbetsordersystem och fastighetssystem.

Oxceed

Oxceed är en molntjänst för rapportering, budget/prognos, målstyrning och analys. Med Oxceed kan ni styra verksamheten med mål, nyckeltal och budget. ...

MoreFlo

Fortnoxintegration för Dagsrapport MoreFlo (tidigare ISUPOS) är ett Sveriges mest populära kassa- och betalsystem. MoreFlo växer med er verksamhe...

Real Fastighetssystemet

Real Fastighetssystemet är ett helt webbaserat system för ekonomisk fastighetsförvaltning. Viss teknisk förvaltning ingår, såsom underhåll och felanmä...

Fler tjänster som passar till Fortnox bokföringsprogram

Med våra tilläggstjänster kan du arbeta ännu effektivare med dina program. Vi hjälper dig att spara tid genom att automatisera många av dina tidskrävande manuella arbetsuppgifter.

Få fakturorna automatiskt registrerade

Med Fortnox Fakturatolkning låter du oss tolka dina leverantörsfakturor och registrera dem i programmet. Du behöver inte själv mata in några uppgifter, du behöver endast granska fakturorna och bokföra dem.

Mer om Fortnox Fakturatolkning

Skicka och ta emot fakturor elektroniskt

Skicka kundfakturorna direkt från Fortnox Fakturering in i kundens affärssystem eller internetbank, och få dina leverantörsfakturor automatiskt registrerade som preliminära fakturor i Fortnox Bokföring, säkert och effektivt med e-faktura.

Mer om Fortnox E-faktura

Minska risken för kreditförluster

Innan du gör affärer kan det vara bra att kontrollera att den potentiella kunden eller leverantören inte innebär en risktagning för företaget. Med Fortnox Kreditupplysning kan du välja hur mycket information du behöver veta, och minskar därmed risken för kreditförluster.

Mer om Fortnox Kreditupplysning

Vi hjälper dig på vägen

Våra utbildningar

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system.

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox