Fortnox Bokföring

Smart och smidigt bokföringsprogram för dig som vill ha full koll på företagets ekonomi.

Bokföring på laptop och i mobil.

Bokföring

 • Spara tid med hjälp av bankfiler
 • Enkel bokföring av dagskassa
 • Full koll på leverantörsfakturor
99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

Fortnox Bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor, och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag – oavsett storlek på din verksamhet och mängden transaktioner.

TIPS!

På våra lösningssidor hittar du mer täckande information om hur Fortnox Bokföring kan fungera tillsammans med andra program eller lösa en specifik uppgift.

Funktionalitet

Ordning och reda på leverantörsfakturorna

Se överskådligt och tydligt med hjälp av olika färger vad varje faktura har för status, vilka som är obetalda, förfallna eller betalda.

Spara tid med hjälp av bankfiler

I Fortnox Bokföring kan du betala leverantörsfakturor kopplat till din bank, och sedan få dem automatiskt återrapporterade och enkelt bokförda.

Koppla Fortnox till din bank
Enkel bokföring av dagskassa

I Fortnox Bokföring kan du skapa mallar för dagskassor utifrån dina kassakvitton, och snabbt och enkelt registrera dina dagskassor efter dagsavslutet. Om du använder dig av iZettles kortbetalningstjänst finns en koppling som innebär att ditt dagsavslut från iZettle bokförs och konteras automatiskt.

Dagsavslut från iZettle bokförs och konteras automatiskt

Sälj smartare med kopplingen till iZettle! Funktionen finns tillgänglig direkt i bokföringsprogrammet. Med nya iZettle Reader kan du ta betalt snabbt och smidigt, tillsammans med smartphone eller surfplatta och den kostnadsfria iZettle-appen.

Koppla iZettle till Fortnox Bokföring
2 GB lagringsplats

Ladda upp bilder till lagringsplatsen och koppla dem till bokföringen, till exempel en bild på en faktura att koppla till en leverantörsfaktura eller bild på ett kvitto som kopplas till ett verifikat. Du kan även koppla bilder till artiklar och dagskassor.

Dessutom
 • Avancerad sökning av verifikationer
 • Leverantörsregister med obegränsat antal poster
 • Automatisk återrapportering av utbetalningar (vissa banker)
 • Dagskassa och dagskassemallar
 • Export/import av SIE-filer
 • Koppla bilder till leverantörsfakturor
 • Automatkontering
 • Konteringsmallar
 • Kontoavstämning
 • Periodisering
 • Skapa/skicka betalfil
 • Tolkning av fakturor (mot avgift)

Integrationer

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete! Du kan koppla ihop Fortnox Bokföring med en mängd olika för- och eftersystem som webbshoppar, ordersystem och kassasystem.

Plustjänster till Fortnox Bokföring

Med Fortnox Plustjänster kan du arbeta ännu effektivare med dina program. Vi hjälper dig att spara tid genom att automatisera många av dina tidskrävande manuella arbetsuppgifter.

Få fakturorna automatiskt registrerade

Med Fortnox Fakturatolkning låter du oss tolka dina leverantörsfakturor och registrera dem i programmet. Du behöver inte själv mata in några uppgifter, du behöver endast granska fakturorna och bokföra dem.

Mer om Fortnox Fakturatolkning
Minska risken för kreditförluster

Innan du gör affärer kan det vara bra att kontrollera att den potentiella kunden eller leverantören inte innebär en risktagning för företaget. Med Fortnox Kreditupplysning kan du välja hur mycket information du behöver veta, och minskar därmed risken för kreditförluster.

Mer om Fortnox Kreditupplysning
Skicka och ta emot fakturor elektroniskt

Skicka kundfakturorna direkt från Fortnox Fakturering in i kundens affärssystem eller internetbank, och få dina leverantörsfakturor automatiskt registrerade som preliminära fakturor i Fortnox Bokföring, säkert och effektivt med e-faktura.

Mer om Fortnox E-faktura
Finansiella tjänster med Fortnox Finans

Fortnox Finans är en del av Fortnox, som erbjuder finansiella tjänster som underlättar företagarens vardag och förbättrar företagets likviditet. I faktureringsprogrammet finns möjligheten att sälja eller belåna dina fakturor för att direkt få pengarna på kontot. Vi erbjuder också factoringtjänster i form av fakturabelåning och fakturaköp, samt företagslån.

Mer om Fortnox Finans

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Över 14 400 redovisningskonsulter över hela landet arbetar dagligen i Fortnox och finns där för att hjälpa dig. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Kom igång med Fortnox Bokföring redan idag!

Smart och smidigt bokföringsprogram för dig som vill ha full koll på företagets ekonomi.

Fortnox

Bokföring

99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB