Fortnox Förening

Fortnox Förening för ideella föreningar innehåller allt du behöver för att sköta föreningens administration.

"Med ett smidigt behörighetssystem styr du enkelt vem som ska se vad"

Förening

  • Bokföring, Fakturering och Arkivplats
  • Allt sköts online
  • För ideella föreningar
Se alla funktioner för Bokföring, Fakturering och Arkivplats
Fortnox Förening säljes inklusive moms. Övriga produkter säljes exklusive moms.
Fortnox Förening gäller en användare, resterande licenser faktureras enligt ordinarie prislista.
99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Allt en förening behöver

Fortnox Förening för ideella föreningar innehåller allt du behöver för att sköta föreningens administration. Våra webbaserade lösningar gör det enkelt för dig att komma åt information och administration när du än behöver det, från vilken dator, mobil eller surfplatta som helst. Du styr enkelt vilken information dina olika medarbetare, till exempel styrelsemedlemmar, revisorer, ledare och medlemmar ska ha tillgång till.

Det här kan du göra Faktureringsprogram på en laptop.

Tänk stort.

Börja smått.

Fortnox är ett system som växer med dina behov. Blir därför inte stressad över att fixa lösningar till allt redan från början. Känn dig för, se över vad du behöver för verktyg just nu. Har du ett mindre eller nystartat bolag, så växer våra lösningar med dig.

1

Börja med Fortnox Bokföring och Fakturering, våra mest använda program. Då är du rustad att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav.

2

Nästa steg kan vara att du lämnar över fakturaservicen till oss. Det innebär att vi skickar ut din faktura, ser till att pengarna kommer in och sedan bokför vi betalningen.

3

Det är enkelt att lägga till fler användare och redigera olika behörigheter. Lika enkelt är det att lägga till fler program, t.ex. CRM Säljstöd eller Fortnox Lön.

SPARA TID MED VÅRT FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDE FÖR FÖRENINGAR

Det här får du

I programpaketet ingår Fakturering, Bokföring och Arkivplats, som hjälper dig att hålla ordning på både inkomster, kostnader och gemensamma dokument. Självklart kan du koppla ihop Fortnox Förening med andra program för att undvika onödig dubbel administration.

Mer om programmen

Bokföring

Här kan du enkelt hålla koll på föreningens bokföring, du har alltid tillgång till alla siffror, och kan dela information med kassör och styrelse, revisor eller idrottsservice. Skicka betalfiler till din internetbank och få tillbaka återrapporteringsfilen när fakturorna har blivit betalda. Användarvänlig, ny och modern funktionalitet för att förenkla ditt arbete som kassör. Bokför i Idrottens bas-kontoplan, och få ut balans- och resultatrapport för K1.

 Mer om Fortnox Bokföring

Fakturering

I Fortnox Fakturering kommer du åt din kundreskontra vart du än befinner dig, du behöver aldrig känna dig låst till kansliet igen. Använd avtalsfaktureringen och ta emot återrapporteringsfiler via internetbanken för att automatiskt bocka av inbetalda medlemsavgifter. Kopplingen till autogiro kan ytterligare förenkla inbetalningsrutinen. Vissa månader kan vara mer stressiga än andra, låt då Fortnox skriva ut och skicka fakturorna åt dig.

 Mer om Fortnox Fakturering

Arkivplats

Genom att använda Fortnox Arkivplats kan du samla alla föreningens dokument på ett ställe och underlätta samarbetet genom att dela dokument med övriga styrelsemedlemmar. Be dina leverantörer att skicka fakturorna direkt in i bokföringen via Arkivplats och använd Fakturatolkning för att automatiskt registrera leverantörsfakturan som du sedan med ett enda knapptryck bokför.

 Mer om Fortnox Arkivplats

Fler program

Självklart finns det fler program som effektiviserar det administrativa arbetet i föreningen exempelvis Autogiro, CRM och Lön! Du kan när som helst, så fort behov uppstår, utöka ditt affärssystem med våra övriga program som alla är integrerade med varandra.

Mer om programmen

Autogiro

Låt dina medlemmar betala sina medlemsavgifter via autogiro. Undvik onödigt pappersarbete, sena inbetalningar och påminnelser, med Fortnox Autogiro kan du välja med vilket intervall dragningarna ska göras och banken ser till att medlemsavgifterna finns på kontot när de ska!

 Mer om Fortnox Autogiro

CRM

I Fortnox CRM håller du ordning på alla dina kontakter – medlemmar, leverantörer och sponsorer mm. Du kan skapa aktiviteter med påminnelser per kontakt för att ha kontroll på ärenden och åtaganden och kan enkelt göra urval för att exempelvis göra ett snyggt e-postutskick till en specifik grupp.

 Mer om Fortnox CRM

Lön

Du kan i samma lönekörning betala ut lön, arvoden och förmåner m.m. till exempelvis dina medlemmar, anställda, domare, idrottsutövare och styrelseledamöter. Du gör inställningar för varje person vad gäller skatt och arbetsgivaravgifter och programmet håller reda på vad som ska betalas och dras för varje person och ser till att arbetsgivardeklarationer och kontrolluppgifter blir korrekta.

 Mer om Fortnox Lön

Kom igång med Fortnox Förening redan idag!

För ideella föreningar. I programpaketet ingår Fakturering, Bokföring och Arkivplats.

Fortnox

Förening

Se alla funktioner för Bokföring, Fakturering och Arkivplats.
Fortnox Förening säljes inklusive moms. Övriga produkter säljes exklusive moms.
99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB