Övrigt

Smart koppling: LEI Register

LEI Register icon

LEI Register

LEI Register main image

Spara tid och pengar när du ska registrera LEI kod. Vi automatiserar registreringen av ditt lei nummer. LEI är nödvändigt för företag och organisationer som handlar med värdepapper inom EU. LEI Register hjälper dig genom hela processen.

About LEI Register

Genom vår app kan du spara tid och pengar när du ska registrera din LEI kod. Vi inhämtar dina företagsuppgifter från Fortnox så att dessa är förtryckta när du ska registrera- och förnya lei kod. Detta kommer att spara dig tid samtidigt som du får möjlighet att registrera LEI till ett av marknadens billigaste priser. Vi påminner dig dessutom i god tid när det är dags för den årliga förnyelsen av LEI.

This is how the connection with Fortnox works

Väljer du att använda vår app för LEI registrering så automatiserar vi processen. Detta genom att vi automatiskt inhämtar dina företagsuppgifter från Fortnox när du ska registrera eller förnya lei kod. Det är därefter bara för dig att godkänna ansökan och betala för din lei kod. Med din tillåtelse påminner vi dig dessutom när det är dags att förnya koden så att du alltid har en giltig LEI kod.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.