E-handel

Smart koppling: Amazon - AutomatiseraMera

Amazon - AutomatiseraMera icon

Amazon - AutomatiseraMera

Amazon - AutomatiseraMera main image

Integrera Fortnox med Amazon Marknadsplats för en högre grad av automatisering av den löpande bokföringen. Programmet bokför automatiskt försäljningen samt Amazon's transaktionsavgifter.

About Amazon - AutomatiseraMera

Automatisera Mera agerar som en integrationsplattform som möjliggör för Fortnox användare att enkelt ansluta sitt Fortnox konto till externa system och aktörer. Amazon integrationen är byggd för företagaren och redovisningsbyrån som vill avlasta och effektivisera den löpande bokföringen av försäljningen via Amazon Marknadsplats. Att arbeta med Amazon säljrapporter och avräkningsnotor kan vara minst sagt utmanande och vårt mål är att hjälpa er att bokföra bättre, snabbare och enklare.

This is how the connection with Fortnox works

Funktioner:

-Stödjer multivalutor -Skapar Kunder -Skapar Order eller kundfaktura -Betalmarkerar kundfaktura vid utbetalning -Stödjer komplex momslogik -Stödjer multipla fraktkonton -Stödjer Amazon Marketplace EU och NordAmerika -Återrapporterar inbetalningar från Amazon och konterar för Amazon transaktionsavgifter

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.