Årsredovisning | Bokslut

Smart koppling: Duplio

Duplio icon

Duplio

Duplio main image

Duplio identifierar och hanterar dubbletter i Fortnox i realtid. Med Duplio blir bokföringen rätt och ni kommer inte längre ha okända dubbletter i ert Fortnox konto och därmed inte betala mer i skatt än nödvändigt. Automatisera dedupliceringen!

About Duplio

Duplio är ett verktyg som automatiskt identifierar dubbletter i Fortnox och hjälper er att deduplicera ert Fortnox konto. Dubbletter kan ha skapats genom en extern integration, eller på grund av något så enkelt som ett mänskligt misstag.

För att sifforna i bokföringen ska vara korrekta, vilket är absolut nödvändigt för att bokslutet och momsrapporteringen ska bli korrekt, är det ett måste att identifiera och hantera potentiella dubbletter i ekonomiprogrammet.

This is how the connection with Fortnox works

Duplio skannar dagligen ert Fortnox konto efter dubbletter. Beroende på vilket paket ni valt letar Duplio efter dubbletter bland

  • verifikat,

  • ordrar,

  • kundfakturor,

  • leverantörsfakturor

I Duplios moderna och användarvänliga kundportal har ni möjlighet att se över och hantera (deduplicera) de identifierade dubbletterna. Med ett enkelt knapptryck kan Duplio hantera (radera, makulera, justera) de funna dubbletterna i ert Fortnox konto. Om ni önskar få ett mejl med nyfunna dubbletter är detta fullt möjligt med Duplio. På så vis har ni möjlighet att hantera dubbletterna direkt.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.