Leverantörsfaktura-scanning

Smart koppling: Paypal Leverantörer

Paypal Leverantörer icon

Paypal Leverantörer

Paypal Leverantörer main image

Denna koppling är för den som har återkommande leverantörskostnader som betalas via PayPal. Kopplingen automatiserar den löpande bokföring av betalda leverantörsskulder via PayPal

About Paypal Leverantörer

Denna koppling passar bolag som har återkommande leverantörskostnader och/eller många utländska leverantörer som betalas via PayPal.

Integrationen skannar bolagets PayPal konto och skapar leverantörsfakturor i Fortnox för utgiftshändelser i PayPal kontot. Om bolaget önskar kommer integrationen också att betalmarkera leverantörsfakturorna i Fortnox. Det hela sker i realtid.

Integrationen har fullt valutastöd.

  • Notera att det är inte möjligt att hämta och länka underlag på fakturor eller kvitton i denna version, så dem behöver man spara ner / länka manuellt.

This is how the connection with Fortnox works

Funktioner:

  • Skapar leverantörer

  • Skapar leverantörsfakturor

  • Automatisk återrapportering av Paypal inbetalningar

  • Valutastöd

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.