Arbetsorder | Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Fieldly

Fieldly icon

Fieldly

Fieldly main image

Smartare projekthantering för en enklare vardag. Vi minskar din administration och hjälper dig att få full koll på dina byggprojekt.

About Fieldly

Fieldly är det enklare projektverktyget för smartare bygg- & servicebolag. Med Fieldly får du en heltäckande, mobil och molnbaserad hantering av dina projekt, arbetsorder, ätor, checklistor, egenkontroller, dokument och löne- & fakturaunderlag.

  • Fieldly används idag av över 50 000 hantverkare, montörer och byggarbetare runtom i världen.

  • Fieldly har hittills minskat administrationstiden i över 300 000 projekt.

This is how the connection with Fortnox works

ALDRIG MER DUBBELARBETE

All information så som leverantörsfakturor, projekt, kunder och artiklar synkroniseras automatiskt mellan Fieldly och Fortnox och du behöver aldrig mer skriva in samma sak på två olika ställen. Löne- och fakturaunderlag skickas enkelt över till Fortnox för redovisning, löneutbetalning och fakturering. Tillsammans skapas en optimal helhet med komplett insikt i ekonomiska resultat och projektuppföljning, i realtid.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.