CRM | E-handel

Smart koppling: App4Sales säljapp

App4Sales säljapp icon

App4Sales säljapp

App4Sales säljapp main image

Säljer ditt företag genom en B2B-säljkanal med hjälp av utesäljare, innesäljare eller agenter? Då är säljappen App4Sales rätt säljverktyg för dig!

Om App4Sales säljapp

Du sparar tid och pengar! Du kommer bort från papper och penna, email- eller sms-ordermottagning och det är inte längre nödvändigt att ge dina utesäljare eller agenter tillgång till Fortnox för att mata in en order. Ordern läggs direkt i appen och skickas till Fortnox.

Med praktiska kartfunktioner kan du lokalisera dina kunder när du är ute och reser. Tack vare Lookbooks sparar du in på print av fysiska kataloger och samples. App4Sales hjälper dina säljare sälja mer och bli klara med order-administrationen innan arbetsdagen är slut.

App4Sales funkar på både smartphone och läsplatta.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

App4Sales-appen utbyter data med Fortnox genom ett eget moln (Content Management System). Ditt App4Sales CMS är ständigt kopplat till Fortnox, vilket innebär att all information om kunder, artiklar, priser, orderhistorik och disponibelt lager finns tillgängligt i appen, även offline. En order som skapas i appen skickas in till Fortnox där du tar emot den i ordermodulen. Därifrån hanterar du den som vilken order som helst.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar