CRM | E-handel

Smart koppling: App4Sales säljapp

App4Sales säljapp icon

App4Sales säljapp

App4Sales säljapp main image

Säljer ditt företag genom en B2B-säljkanal med hjälp av utesäljare, innesäljare eller agenter? Då är säljappen App4Sales rätt säljverktyg för dig!

About App4Sales säljapp

Du sparar tid och pengar! Du kommer bort från papper och penna, email- eller sms-ordermottagning och det är inte längre nödvändigt att ge dina utesäljare eller agenter tillgång till Fortnox för att mata in en order. Ordern läggs direkt i appen och skickas till Fortnox.

Med praktiska kartfunktioner kan du lokalisera dina kunder när du är ute och reser. Tack vare Lookbooks sparar du in på print av fysiska kataloger och samples. App4Sales hjälper dina säljare sälja mer och bli klara med order-administrationen innan arbetsdagen är slut.

App4Sales funkar på både smartphone och läsplatta.

This is how the connection with Fortnox works

App4Sales-appen utbyter data med Fortnox genom ett eget moln (Content Management System). Ditt App4Sales CMS är ständigt kopplat till Fortnox, vilket innebär att all information om kunder, artiklar, priser, orderhistorik och disponibelt lager finns tillgängligt i appen, även offline. En order som skapas i appen skickas in till Fortnox där du tar emot den i ordermodulen. Därifrån hanterar du den som vilken order som helst.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.