Lager

Smart koppling: Impulso Plug In

Impulso Plug In icon

Impulso Plug In

Impulso Plug In main image

Driv modern handel enklare och med minskad ekonomisk risk. Vi minskar dina fasta kostnader, effektiviserar din administration och ger dig full kontroll på flödet mellan dig och dina leverantörer.

About Impulso Plug In

En komplett integration och butikslösning Impulso Plug In är ett smart, digitalt ekosystem för handel. Systemet driver en modern affärsmodell där du och dina leverantörer delar på den ekonomiska risken via en automatiserad kommissionshandel. Via vår unika lagermodul följer ni marknadens efterfrågan i realtid och kan tillsammans optimera varuutbud och lagerpåfyllnad. All administration, rapportering och bokföring hanteras automatiskt och kan följas på artikelnivå.

This is how the connection with Fortnox works

Så fungerar kopplingen med Fortnox Ekosystemet automatiserar den dagliga hanteringen av din försäljning, kunddata, lagerhantering, kommissionshandel, rapportering och bokföring. Du spar massor av tid och kan fokusera på att skapa en attraktiv handelsplats.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.