CRM

Smart koppling: Rekyl - CRM

Rekyl - CRM icon

Rekyl - CRM

Rekyl - CRM main image

I REKYL CRM skapas offerter, dokumentation om kunder, kontaktpersoner, affärshändelser och konversationer.

About Rekyl - CRM

I REKYL CRM skapas offerter, dokumentation om kunder, kontakter, affärshändelser och konversationer. Kunder och kontakter kan kategoriseras efter till exempel produktområden och intressen för att enkelt göra urval för riktade kampanjer. Påminnelser och flaggor läggs in så att man aldrig missar att kontakta kunderna vid rätt tillfälle.

I REKYL samlas verksamhetens alla projekt med tillhörande arbetsorder, tidrapporter, hyresorder, leverantörsfakturor, faktureringsunderlag och fakturor överskådligt på ett enda ställe. Nya projekt skapas enkelt och effektivt med hjälp av smarta guider.

This is how the connection with Fortnox works

REKYL fungerar sömlöst med Fortnox via API. All data gällande kunder, artiklar och annan viktig information synkroniseras automatiskt i bakgrunden för att minimera all form av dubbelarbete.

All bokföring, fakturering och lönehantering sker som vanligt i Fortnox. Du får helt enkelt tid över till annat.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.