E-handel

Smart koppling: Starweb E-handel 2.0

Starweb E-handel 2.0 icon

Starweb E-handel 2.0

Starweb E-handel 2.0 main image

Starweb är en fullmatad e-handelsplattform för växande e-handlare. Hos oss coachar och utbildar vi dig så att du växer snabbare. Välkommen till en en one-stop-shop för e-handel.

About Starweb E-handel 2.0

Integrationen mellan Fortnox och Starwebs e-handelsplattform är kostnadsfri!

Med Starwebs automatiska orderflöden fungerar flödena sömlöst och order från e-handeln skjuts i realtid in i Fortnox där den hanteras. Orderjusteringar i Starweb, eller i Fortnox uppdateras likaså sömlöst mellan systemen.

Se gärna filmen: https://www.youtube.com/watch?v=-uPd0wgpoLo

This is how the connection with Fortnox works

I direktintegrationen till Fortnox bestämmer man själv om Fortnox eller Starweb ska vara styrande för en optimal hantering av produkter och order. Webborder överförs alltid till Fortnox som order eller faktura.

Några features:

  • Direktintegration: Starweb & Fortnox

  • Automatiska orderflöden, minimal administration

  • Stöd för flera prislistor (VIP-kunder, B2B)

  • Möjlighet till valfritt kassasystem som är kopplat till Fortnox

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.