Smart koppling: WhistleSecure Visselblåsning

WhistleSecure Visselblåsning icon

WhistleSecure Visselblåsning

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Hur funkar det?

Vårt system är intuitivt, enkelt att använda och ekonomiskt för er organisation. Vår tjänst är redo att användas direkt och ger er möjlighet att anpassa allt från texter, logotyper och användare.

Informationen lämnar aldrig WhistleSecures system, vilket innebär att det inte är sömlöst integrerat med Fortnox. Istället erbjuder vi en enkel uppstart där ni smidigt gör betalning genom Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Vid aktivering av integrationen så omdirigeras ni till WhistleSecures webb. Där får ni fullfölja registreringen av ert konto och kontrollera att allting stämmer. När detta är klart så får ni sedan ett email med er inloggningsinformation samt onboarding-filer. Vi erbjuder självklart personlig hjälp och uppstart när ni sätter upp ert konto.

Läs mer på Tech brows AB's hemsida

Komplett system för Visselblåsning

  • Fria språk, användare & funktioner
  • Extern juridisk rådgivning vid behov
  • EU-hosting med certifiering enligt ISO27001, SOC1/2/3
  • Beprövat system med användare lokalt som globalt

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.