Smart koppling: Winassist System AB

Winassist System AB  icon

Winassist System AB

5.0(1 st)
201-500 företag använder

Winassist

Vi förenklar vardagen för fordonsbranschen genom smarta lösningar och tjänster. En smidig lösning för fordonsförsäljning, verkstad och ekonomi där du även kan automatisera din bokföring med vår integration till Fortnox.

Med vår nya automatiska Fortnoxintegration kan du: • Automatiskt bokföra alla fakturor och kontantnotor • Ge din ekonom tillgång till alla fakturor via webben • Hantera kundreskontran i Fortnox

Dessutom kan du: • Synka fakturabetalningar • Låta Fortnox ta över skulden för en faktura • Låta Fortnox skicka fakturabrev

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När du gör en faktura i Winassist, skickas den till Fortnox på en gång, som bokför den direkt. Du ser respektive rad, konto, belopp och fakturainfo.

Använd Fortnox fakturahantering för att slippa skicka brev. Din ekonom kan komma åt alla fakturor och kundreskontran direkt via webb och sköta hanteringen åt dig.

Din ekonom kommer åt alla fakturor och kundreskontran i Fortnox, och behöver inte tillgång till Winassist för att läsa in inbetalningarna.

Om en kund inte har betalat så kommer kundmottagaren att få en notis om det när de skriver in reg.nummer på arbetsordern.

Läs mer på Winassist System AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.