Smart koppling: Workfeed

Workfeed icon

Workfeed

5.0(1 st)
0-25 företag använder

En frisk fläkt inom schemaläggning

Med Workfeed kan du enkelt lägga scheman, rapportera arbetstider och förbereda lön - allt på samma ställe.

Arbetsgivare och chefer använder Workfeed för att skapa scheman som ger en perfekt balans mellan medarbetarnas behov och verksamhetens krav. På så sätt banar de väg för optimerade arbetskraftskostnader, en förstklassig arbetsmiljö och enastående affärsresultat.

Workfeeds kunder sparar upp till 90% tid och massor av pengar, samtidigt som de ökar medarbetarnas tillfredsställelse, flexibilitet och lojalitet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan Workfeed och Fortnox gör att du kan hantera löner på rekordtid.

I slutet av varje löneperiod kan du skicka dina medarbetares arbetstid från Workfeed direkt till Fortnox - med några enkla knapptryck.

Dessutom kan du kontinuerligt importera nya medarbetare från Fortnox till Workfeed, vilket gör att du kan eliminera onödigt administrativt arbete.

Läs mer på Workfeed's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.